MUŽI A - PROHRA NA VYŠEHRADĚ
MUŽI A - PROHRA NA VYŠEHRADĚ
20. 03. 2024

MUŽI A - PROHRA NA VYŠEHRADĚ

SLAVOJ VYŠEHRAD - AFK SLAVOJ PODOLÍ 1:0 (1:0)

FC Slavoj Vyšehrad – AFK Slavoj Podolí 1:0 (1:0)
Branka: 16. Heřman z penalty. Rozhodčí: Tikal – Plášil, Pazderský. ŽK: 50. M. Krivosheev – 75. Němeček, 75. Šimák, 86. Čmelík, 88. trenér Majer. ČK: 87. Němeček (Podolí). Diváků: 80. V 79. minutě neproměnil Heřman (Vyšehrad) penaltu.
Vyšehrad: Dočekal – Kubies, Kazda, Holan, Pryšljuk – Müller, Matějíček, Prýmas – M. Krivosheev – Souček (54. Slapnička), Heřman. Trenér: Jaroslav Klíma.
Podolí: Šumník – Šimák, Hrubý, Němeček, Čmelík – Brezina, Bednář – Kocour, V. Procházka, Krob – Jůzek. Trenér: Petr Majer.

Ohlasy utkání
Jaroslav Klíma (Vyšehrad): Z naší strany fotbal plakal, horkotěžko jsme se protrápili do 95. minuty a konce zápasu. Od nás prostě katastrofa, a to hlavně od zkušenějších hráčů. Naopak pochválit mohu ty nejmladší: dorosteneckou stoperskou dvojici, kterou také vyhlašuji za nejlepší hráče utkání.
Petr Majer (Podolí): Bohužel prohrálo lepší mužstvo. Byli jsme na tom fotbalově lépe, a tak výsledek 1:0 pro Vyšehrad nekoresponduje s obrazem hry. Odehráli jsme znovu dobrý zápas, bohužel se špatným koncem. S výkonem našeho týmu i nasazením jsem spokojen, radost nám ale samozřejmě kazí ten výsledek, jenž opravdu neodpovídá tomu, co se dělo na hřišti. Vyšehrad kopal dvě penalty, ty ale nerozporuji, obě byly jasné. V mezihře jsme však byli jednoznačně lepší a zápas jsme neměli prohrát.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ