MUŽI A - DIVOČINA V KOLOVRATECH
MUŽI A - DIVOČINA V KOLOVRATECH
27. 03. 2024

MUŽI A - DIVOČINA V KOLOVRATECH

SOKOL KOLOVRATY - AFK SLAVOJ PODOLÍ 3:3 (0:2)

Sokol Kolovraty - AFK Slavoj Podolí 3:3 (0:2)
Branky: 69. Ganauer, 82. P. Klouček, 90.+2 Votřel – 27. a 47. Podobský, 36. Čmelík. ŽK: 32. Votřel, 41. Hejno, 57. Kalenda, 62. D. Hájek, 85. Žitný, 88. Morávek, 89. Bureš, 90. trenér Slezáček – 59. Podobský. ČK: 24. Sitta (Podolí). Rozhodčí: Havel – Pytloun, Pauer. Diváků: 80.
Kolovraty: Bébr – Ráža, Votřel, Hejno, Žitný – S. Pokorný (57. Hladký), D. Hájek, Lechner, Kalenda (84. P. Klouček) – Bureš (57. Ganauer), Hynek. Trenér: Jakub Slezáček.
Podolí: Šumník – V. Vlasák, J. Hrubý, Čmelík, Krob – Brezina, V. Procházka – Koocur (67. Zdobnický), Sitta, Chlum – Podobský (89. Andrle). Trenér: Petr Majer.

Ohlasy utkání
Jakub Slezáček (Kolovraty): Druhý poločas na Tempu a tento celý zápas. To jsou herně nejhorší tři půle v řadě, co jsme snad kdy odehráli. Červená pro hosty ve 24. minutě po úniku Pokorného a vidina snazšího utkání ukázala pravý opak. Po minutě si necháme dát první, za deset druhý, a to co předvádíme je vrchol zmaru. Podolí od toho oslabení hrálo dobře, ale to také proto, že jsme neběhali, na všechno pozdě reagovali, a to, kolik jsme vyhodili míčů, to se snad blížilo i k trojcifernému číslu. To bychom se nedostali ani do osmi hráčů. Doufal jsem, že se o půli probereme. Bylo dost pravděpodobné, že horší už to být nemůže. Chyba – 47. minuta 0:3. To, že jsme nakonec vyrovnali, uspokojivé není. Ztratili jsme doma dva body s mužstvem, které hrálo přes hodinu v deseti, dalo nám v nich tři góly a ani jsme si nevytvořili o moc víc šancí, než jsme dali gólů.
Petr Majer (Podolí): Na utkání mám dva pohledy, celkově je to takové hořkosladké. V sestavě jsme z různých důvodů měli hodně absencí, a tak jsem neměl od zápasu plnohodnotná očekávání. Po úvodní dvacetiminutovce přišla naše chyba a vyloučení. Paradoxně nás tento moment nakopl a brzy po něm jsme se dostali do vedení, které jsme stihli ještě do přestávky navýšit. Domácí se snažili s výsledkem něco udělat, ale když zpočátku druhého poločasu přišla naše třetí branka, tak jsem již pomalu začal věřit, že by to mohlo vyjít. Bohužel nakonec utkání skončilo nerozhodným výsledkem, když se v závěru projevila naše sedmdesátiminutová hra v oslabení a docházely nám síly. Samozřejmě před utkáním bych bod bral, ale po tomto průběhu jsme z něho velmi smutní.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ