MUŽI A - BOJÍME SE VYHRÁT
MUŽI A - BOJÍME SE VYHRÁT
24. 04. 2024

MUŽI A - BOJÍME SE VYHRÁT

SK STŘEŠOVICE - SLAVOJ PODOLÍ 3:2 (1:2)

SK Střešovice 1911 - AFK Slavoj Podolí 3:2 (1:2)
Branky: 4. Šimon, 68. Jensen, 79. D. Věchtík – 25. V. Procházka, 37. Podobský. ŽK: 71. Rothe – 60. Šulc, 75. Chlum, 90.+1 Jůzek. ČK: 64. Šimon (SK Střešovice 1911). Rozhodčí: Šaróka – Plášil, Vondráček. Diváků: 80.
Střešovice: A. Borský – Štyks (76. Rek), Kříž, Vyjdák, Bialek (46. Charvát) – Šimon, Jensen, D. Věchtík, Rothe (76. Yarullin) – P. Junek (46. P. Věchtík), Máče (46. Alba). Trenér: Richard Havlík.
Podolí: M. Vondrka – V. Vlasák, Bednář, Němeček, Chlum – Čmelík – V. Procházka, Brezina, Šulc (69. Brož), Podobský – Jůzek. Trenér: Petr Majer.

Ohlasy utkání
Richard Havlík (Střešovice): Do zápasu jsme vstoupili tak, jak jsme si představovali. Po prvním gólu jsme pokračovali patnáct minut v nastaveném módu, avšak druhou branku se nám vstřelit nepodařilo. Začali jsme hrát bohorovně a soupeř nás za to potrestal. Na druhou půli jsme provedli personální změny. Zvýšili jsme obrátky a soupeře dostali pod tlak, leč přišlo hloupé oplácení a my jsme byli nuceni v deseti hráčích přeskupit celé rozestavení týmu. I v oslabení jsme dokázali udržet víru ve zvrat v utkání. Po dvou vydařených střelách ze střední vzdálenosti se nám podařilo urvat tři body. Celkově jsme si dle mého názoru tenhle zápas zcela zbytečně zkomplikovali.
Petr Majer (Podolí): Vstup do zápasu se nám nevydařil a brzy jsme inkasovali velmi laciný, řekl bych až “dětský“ gól, když necháme autové vhazování několikrát propadnout ve vápně a soupeř to tvrdou střelou potrestal. Asi po čtvrthodině hry jsme se pomalu do utkání dostali a troufnu si říct, že jsme byli i lepším týmem. Z toho také vyplynula naše otočka ve skóre do přestávky. Kolem šedesáté minuty byl domácím vyloučen za úder loktem hráč, ale nám přesilovka paradoxně uškodila. Domácím se vydařily dvě střely ze středního pásma a dokonali tak, i v početní nevýhodě, druhý a již konečný výsledkový obrat. Při našem boji o holý přeborový život si nemůžeme takto nechat utéct bodový zisk mezi prsty.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ