MUŽI A - OPĚT BEZ BODŮ
MUŽI A - OPĚT BEZ BODŮ
15. 04. 2024

MUŽI A - OPĚT BEZ BODŮ

SLAVOJ PODOLÍ - SOKOL KRÁLOVICE 1:2 (1:1)

AFK Slavoj Podolí - TJ Sokol Královice 1:2 (1:1)
Branky: 16. Bednář – 18. Nevařil, 88. Šemro. ŽK: 32. Jůzek, 87. J. Hrubý – 48. Nevařil, 83. K. Kučera. Rozhodčí: Šmakal – Sýkora, Hruška. Diváků: 50.
Podolí: M. Vondrka – Šimák, J. Hrubý, Urban, Čmelík – V. Procházka, Brezina, Bednář, Chlum (89. Krob) – Podobský, Jůzek. Trenér: Petr Majer.
Královice: Drahorád – Sikora, Šemro, Lády, Malík – Vacík – Nevařil, Janoušek, Semančík, K. Kučera (90.+2 Staněk) – Trnka (90.+1 Misbakhetdinov). Trenér: René Ollé.

Ohlasy utkání
Petr Majer (Podolí): Pro mě velké zklamání. Obě družstva si byla vědoma důležitosti tohoto utkání, hrálo se o šest bodů. Přestože jsme se dostali do vedení, tak necháme soupeře brzy srovnat a v samém závěru i dokonat obrat ve skóre. Stále postrádám v našem výkonu emoce, náboj. Bez toho se zápasy takového typu nedají hrát. Musíme si uvědomit, že pokud nezměníme náš projev v dalších zápasech, tak se bohužel řítíme směrem do propasti.
René Ollé (Královice): Zápas, který byl pro oba týmy strašně důležitý. Domácí se v něm celkem brzy dostali do vedení, ale naštěstí jsme zareagovali rychlou vyrovnávací brankou Nevařila po opravdu krásné akci a nezištné přihrávce Karla Kučery. Potom to byl boj o každý metr hřiště. Nakonec jsme vybojovali tři body těsně před koncem. Stínem utkání je bohužel už druhé zranění, po Hruškovi z minulého týdne to je tentokrát Karel Kučera, kterému soupeř loktem zlomil čelist a nejspíše nám bude chybět až do konce sezony, což je velmi nepříjemné. V neděli podstoupil operaci. Jinak musím pochválit krásně připravené hřiště a myslím, že se všichni aktéři snažili v takovémto zápase bojovat maximálně čestně.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ