MUŽI A - NA ÚVOD BEZ BRANEK
MUŽI A - NA ÚVOD BEZ BRANEK
11. 03. 2024

MUŽI A - NA ÚVOD BEZ BRANEK

AFK SLAVOJ PODOLÍ - FC TEMPO PRAHA 0:0 (0:0)

AFK Slavoj Podolí - FC Tempo Praha 0:0
ŽK: 68. Podobský – 46. Schwank. Rozhodčí: Hruška – Marek, Zloch. Diváků: 60.
Podolí: Šumník – Vlasák, Němeček, Čmelík, Krob – Brezina, Brož – Kocour, V. Procházka (81. Štrajt, 90. Šimák), Chlum – Podobský (90. Jůzek). Trenér: Petr Majer.
FC Tempo: Pacovský – Babický (81. Kostka), Schwank, Kleček, D. Krejčí – Rakušan, Šmídek – Sedlář (70. Viktorin), T. Havlíček (70. Pytlíček), Trajhan – Ling (60. J. Klouček). Trenér: Petr Vanko.

Ohlasy utkání
Petr Majer (Podolí): Bod před zápasem bychom brali. Bylo to z naší strany ubojované a odměnou je nám získaný bod. Zápas nepřinesl vážnější šanci, a tak je asi remíza zasloužená. Jsem spokojen, že jsme tak kvalitní tým, jakým Tempo určitě je, nepustili do žádné vyloženější šance.
Petr Vanko (FC Tempo): I když s bodem budou pravděpodobně spokojenější domácí, tak považuji dělbu bodů za spravedlivou. Dobrých možností ve finální třetině hřiště zápas moc nenabídl, a i když jsme těchto situací měli asi více, tak naše řešení bylo špatné a Šumník si ani nezachytal. Na druhé straně i domácí mohli v závěru dát branku. Oboustranně to byl hodně bojovný a poctivý zápas, kde chyběla nadstavba od útočných hráčů.

Nejlepší hráči AFK Slavoj Podolí: celý tým
Nejlepší hráč FC Tempo Praha: Matěj Kleček

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ