MUŽI A - DEBAKL S VIKTORKOU
MUŽI A - DEBAKL S VIKTORKOU
06. 11. 2023

MUŽI A - DEBAKL S VIKTORKOU

SLAVOJ PODOLÍ - VIKTORKA ŽIŽKOV B 1:6 (0:2)

AFK Slavoj Podolí - FK Viktoria Žižkov B 1:6 (0:2)
Branky: 90.+1 J. Svoboda – 12., 33., 48. a 57. Štrombach, 52. a 72.Barratt. ŽK: 61. Šídlo, 61. Čmelík – 61. Barratt. Rozhodčí: Pazderský – Wulkan, Tikal. Diváků: 80.
Podolí: Vondrka – J. Hrubý, Urban, Němeček, Čmelík – Kocour (57. Štrajt), Bednář (87. J. Svoboda), V. Procházka, Chlum (57. Šimeček) – Šídlo (65. Arnošt) - Podobský. Trenér: Petr Majer.
Žižkov B: Vild – Trávníček, Větrovec, Tomeček (46. Soukup), Bárta (62. Balážik) – Kuzma, Talamon – Vais, Edrees (76. Materna), Štrombach (62. M. Vlček) – Barratt (74. Buratčuk). Trenér: Jiří Brunclík.

Ohlasy utkání
Petr Majer (Podolí): První poločas bych ještě hodnotil celkem pozitivně, i když jsme prohrávali o dvě branky, které jsme obdrželi z kopačky střelce Štrombacha. Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit dobře, ještě s výsledkem něco udělat. Bohužel přišel pravý opak a z kraje poločasu jsme po strašidelné chybě inkasovali potřetí. Pak jsme vývoj zápasu, pro mě nepochopitelně, zabalili a inkasovali ještě třikrát. V samém závěru z naší strany přišla jen korekce výsledku. Závěrem chci pochválit kvalitní výkon mladého rozhodčího Pazderského.
Jiří Brunclík (V. Žižkov B): Do utkání, které jsme potřebovali výsledkově zvládnout, jsme šli oproti zápasu s Tempem bez tří hráčů základní sestavy. Oravec s Horálkem se dostali do nominace A týmu a třetí do party, Pepa Bazal, vypadl ze zdravotních důvodů. Příležitost tak dostali další mladí hráči a svou šanci uchopili za správný konec. Od úvodu utkání jsme byli lepším týmem s vysokým procentem držení míče a zaslouženě šli do vedení 1:0. Z několika dalších slibných šancí se nám ještě do poločasové přestávky podařilo přidat druhý uklidňující gól. Definitivní rozhodnutí pak přišlo na začátku druhého poločasu, kdy jsme přidali po pěkných akcích další dvě branky.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ