MUŽI A - REMÍZA NA JIŽNÍM MĚSTĚ
MUŽI A - REMÍZA NA JIŽNÍM MĚSTĚ
09. 05. 2024

MUŽI A - REMÍZA NA JIŽNÍM MĚSTĚ

DUKLA JM - AFK SLAVOJ PODOLÍ 2:2 (1:0)

FK Dukla Jižní Město - AFK Slavoj Podolí 2:2 (1:0)
Branky: 45. Brabenec, 90.+7 F. Novák – 90.+2 a 90.+8 Jůzek. ŽK: 26. F. Novák, 70. D. Farkaš, 90.+4 Š. Kulhavý – 45.+1 Bednář, 56. Urban, 85. Štrajt. Rozhodčí: Zloch – Císař, Eiselt. Diváků: 65.
FK Dukla JM: Orlich – Jerie, Solař, Kotlík (55. Višvader), Růžička – Š. Kulhavý, P. Konjevič (46. M. Petrák) – F. Novák, D. Farkaš, Krameš (46. Stříbrský) – Brabenec. Trenér: Josef Světlík.
Podolí: Pospíšil – Šimák (78. Jůzek), Urban (69. J. Hrubý), Němeček, Krob – Bednář (69. Štrajt), Čmelík – Kocour, Brezina, Chlum – Podobský. Trenér: Petr Majer.

Ohlasy utkání
Josef Světlík (FK Dukla JM): Naprosto podprůměrné utkání všech zúčastněných stran, kdy jsme ještě za blbce a necháme si dvakrát vyrovnat v posledních deseti minutách. Musíme posbírat další padlé a v úterý jet se ctí odehrát semifinále pohárové soutěže na Přední Kopaninu.
Petr Majer (Podolí): Ve finále získaný bod bereme a myslím si, že remíza je zaslouženým výsledkem. Domácí především hrozili ze standardních situací, kde nás trápil Brabenec. Pro nás je špatné to, že si necháme dát branky v závěrech obou poločasů, ale nakonec jsme ještě stihli vyrovnat. Musím pochválit výborně připravenou travnatou plochu a příjemné fotbalové prostředí v areálu Dukly JM. Získaný bod ze hřiště soupeře se počítá, ale v dalších zápasech již musíme do tabulky získávat po třech bodech.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ