MUŽI A - VYDŘENÁ VÝHRA NA ŽIŽKAPERKU
MUŽI A - VYDŘENÁ VÝHRA NA ŽIŽKAPERKU
04. 06. 2024

MUŽI A - VYDŘENÁ VÝHRA NA ŽIŽKAPERKU

FK VIKTORIA ŽIŽKOV B - AFK SLAVOJ PODOLÍ 0:1 (0:1)

FK Viktoria Žižkov B - AFK Slavoj Podolí 0:1 (0:1)
Branka: 30. Šulc. ŽK: 23. Žiga, 62. Barratt – 37. Krob, 74. Čmelík, 90.+3 Brezina. Rozhodčí: Štěrba – Tvrz, Eiselt. Diváků: 289.
Žižkov B: Borka – Janovský, Elnagar, M. Vlček, Trávníček (66. Šůstek) – Kuzma (73. Větrovec), Rulf (46. Edrees) – Timilehin Ayo (46. Benes), Vais, Žiga (66. Bazal) – Barratt. Trenér: Jiří Brunclík.
Podolí: J. Pospíšil – Krob, Tomsa (73. Pallas), Čmelík, Chlum – Brezina, Brož – Kocour, Šulc, Podobský (81. Zdobnický) – Štrajt (66. Jůzek). Trenér: Petr Majer.

Ohlasy utkání
Josef Bazal (V. Žižkov B): Do zápasu jsme vstoupili slušně a plnili to, co jsme chtěli, tedy vysoké napadání a kombinační hra. Bohužel se nám nepodařilo proměnit naše šance a soupeř nás potrestal snad z jediné jejich střely na bránu v zápase, když hezky vyřešil brejkovou situaci. Nadále jsme více drželi míč a myslím si, že i velice slušně kombinovali. Bohužel i další naše vytvořené šance zůstaly nevyužité. Soupeř tedy bral tři body po - z jejich strany - velmi dobře takticky zvládnutém zápase.
Petr Majer (Podolí): Byli jsme si vědomi, že pokud ještě stále chceme v soutěži žít, tak tento zápas musíme bezpodmínečně zvládnout. Čekalo nás velmi těžké utkání na hlavním stadionu Viktorky proti jejich mladíkům, a navíc nám stále v sestavě chybělo z různých důvodů několik hráčů. Domácí byli samozřejmě více na míči a my chtěli vycházet z dobré obrany a spoléhat na rychlé protiútoky. Jeden takový se nám povedlo gólově zakončit a potom jsme až do konce vše dobře ubránili a zápas dovedli do vítězství. Jsem za výsledek spokojen, ale hlavně musím kluky pochválit za to, jak to týmově zvládli a ubojovali.

Nejlepší hráč FK Viktoria Žižkov B: Marco Žiga
Nejlepší hráč AFK Slavoj Podolí: celý tým v čele s kapitánem Vojtěchem Čmelíkem

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ