MUŽI A - PRVNÍ JARNÍ VÝHRA
MUŽI A - PRVNÍ JARNÍ VÝHRA
14. 05. 2024

MUŽI A - PRVNÍ JARNÍ VÝHRA

SLAVOJ PODOLÍ - FC ZLIČÍN 1:0 (0:0)

AFK Slavoj Podolí - FC Zličín 1:0 (0:0)
Branka: 61. Chlum. ŽK: 45. Plánička, 50. Tuháček (oba Zličín). ČK: 70. Plánička (Zličín). Rozhodčí: Havel – Kučera, Kortanová. Diváků: 100.
Podolí: Pospíšil – Šimák, Němeček, Čmelík, Krob – V. Procházka, Brož – Kocour (90.+1 V. Vlasák), Štrajt (67. Jůzek), Chlum – Podobský (86. Šulc). Trenér: Petr Majer.
Zličín: Hlous – Forejtek (71. Weiss), O. Kučera, Žák, Ondrejka – Šmalcl – Tuháček (71. Bagou), Kohout, Plánička, J. Petrák (59. Sojka) – Merta. Trenér: Zdeněk Kudela.

Ohlasy utkání
Petr Majer (Podolí): Myslím si, že konečný výsledek odpovídá průběhu hry. Byli jsme aktivnější, hladovější po vítězství a o ten jeden gól lepší. Jsem strašně rád, že to takto skončilo, protože jsme do tabulky získali velmi důležité tři body. Nyní se musíme dobře připravit na další důležité utkání na hřišti Dolních Chaber.
Zdeněk Kudela (Zličín): I do tohoto utkání jsme měli problém se sestavou z důvodu zranění a dalších povinností, ale to nás neomlouvá, nastoupili jsme s jedenácti hráči od začátku zápasu. Ve středu se nám v poháru podařilo, hlavně ve druhém poločase, odehrát velmi dobré utkání a všichni byli spokojeni. Bohužel jsme na to nenavázali a náš výkon bych nazval ostudným. Domácí bojovali, prali se o vítězství a na nás to stačilo. Nakonec vstřelili jednu branku, a tím pádem zaslouženě vyhráli. Více k tomu nemám, protože jsem velmi rozladěn.

Nejlepší hráč AFK Slavoj Podolí: Martin Šimák
Nejlepší hráč FC Zličín: Petr Mareš

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ