MUŽI A - PROHRA S BRANÍKEM
MUŽI A - PROHRA S BRANÍKEM
27. 05. 2024

MUŽI A - PROHRA S BRANÍKEM

SLAVOJ PODOLÍ - ABC BRANÍK 1:2 (1:0)

AFK Slavoj Podolí - ABC Braník 1:2 (1:0)
Branky: 40. Štrajt – 68. Šebák, 88. Seidler. ŽK: 55. Brezina, 81. Chlum, 85. Šulc – 5. Pekárek, 73. Kodytek, 75. Šebák, 83. L. Pechač, 89. trenér P. Hejduk. Rozhodčí: Kučera – Pauer, Pazderský. Diváků: 120.
Podolí: Pospíšil – Šimák, Bednář, Čmelík, Krob – Brož – Kocour, Brezina, Šulc, Chlum (82. Zdobnický) – Štrajt (77. Sitta). Trenér: Petr Majer.
Braník: Mařík – L. Pechač, Řemenář, Platil, Kodytek (62. Seidler) – Pekárek, Šebák, Macho (62. Tomeček), Jesze, Palko (62. Richter) – Bergmann (90.+4 Benca). Trenér: Petr Hejduk.

Ohlasy utkání
Petr Majer (Podolí): Zápasy se opakují stále dokola, kdy musíme získat body, ale naopak v závěrech zápasů dostaneme rozhodující branky, a tím pádem nebodujeme. Zaslouženě jsme tam, kde bohužel jsme. Musíme si každý uvědomit, jak se ke všemu přistupovalo.
Petr Hejduk (ABC Braník): S výsledkem jsme spokojeni. Čekali jsme těžký zápas, který rozhodnou detaily, a to se vyplnilo. Obě mužstva ale potřebovala vyhrát, tomu odpovídalo i velké množství šancí na obou stranách. Po nedůslednosti v naší obraně jsme prohrávali, ale z kluků jsem o přestávce cítil velkou chuť s tím něco udělat. To se ve druhém poločase povedlo. Myslím, že jsme to otočili zaslouženě. V závěru mi přišlo, že jsme měli více sil i více vůle po vítězství. Celý tým zaslouží pochvalu.

Nejlepší hráč AFK Slavoj Podolí: Martin Štrajt
Nejlepší hráč ABC Braník: Lukáš Bergmann

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ