MUŽI A - PROHRA S BRANÍKEM
MUŽI A  - PROHRA S BRANÍKEM
30. 05. 2023

MUŽI A - PROHRA S BRANÍKEM

SLAVOJ PODOLÍ - ABC BRANÍK 0:3 (0:1)

AFK Slavoj Podolí - ABC Braník 0:3 (0:1)
Branky: 29. Novotný, 60. Palko, 90. T. Pechač. ŽK: 23. Procházka, 45. Bednář, 84. Rosendorf – 63. Lebeda. ČK: 45. Procházka (AFK Slavoj Podolí). Rozhodčí: Císař – Kučera, Pytloun. Diváků: 40.
Podolí: Vondrka – Procházka, Urban, Němeček, Čmelík (60. J. Hrubý) – Brož (56. Brezina) - Kocour (75. Rosendorf), Bednář (56. Sitta), Šídlo, Podobský (56. Krob) – France. Trenér: Petr Majer.
Braník: Mařík – T. Pechač, Hrazdíra, Vybíral, Kodytek – Rapant (26. Lebeda), Příhoda, Platil, Sklenář (88. Zelenka), Palko – Novotný. Trenér: Lukáš Růžička.

Ohlasy utkání
Petr Majer (Podolí): Z mého pohledu vyrovnané utkání, kdy hosté dokázali proměnit své šance. Ve druhém poločase, i přes naše početní oslabení, si vytvoříme snad pět vyložených šancí, ale gól z nich nedáme. Bohužel první poločas z naší strany nesnesl přísnější měřítko, jakoby si ani hráči, kromě našeho nejlepšího, neuvědomovali, že se ještě hraje o získání důležitých bodů pro záchranu soutěže.
Lukáš Růžička (ABC Braník): Celkově velmi vyrovnaný zápas. My jsme chtěli hrát kombinačně a držet míč co nejdéle. Soupeř spoléhal na rychlý přechod do útoku a měl velmi nebezpečné centry ze stran. Naštěstí pro nás jsme se dostali asi po půlhodině hry do vedení po skvělém centru, který Novotný nekompromisně zakončil. Domácí šli navíc těsně před přestávkou do deseti po červené kartě. Druhý poločas se obě družstva předháněla v tom, kdo se více vykašle na bránění a hra se přelévala nahoru dolů. Po hodině hry jsme šli ve dvou sami na brankáře a Platilovu nahrávku zužitkoval Palko a v závěru přidal hlavou třetí branku Tomáš Pechač. Kombinačně jsme se trochu zvedli, ale pořád, i proti deseti, jsme cítili strach a hráči zbytečně chybovali při výstavbě hry. Touto výhrou jsme zachráněni a doufám, že se sezona dohraje v poklidu. Podolí bylo velmi přímočarý a nepříjemný soupeř a i v oslabení mohli vstřelit několik branek.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ