MUŽI A - Z JIŽNÍHO MĚSTA BEZ BODU
MUŽI A - Z JIŽNÍHO MĚSTA BEZ BODU
09. 05. 2023

MUŽI A - Z JIŽNÍHO MĚSTA BEZ BODU

DUKLA JM - SLAVOJ PODOLÍ 3:0 (1:0)

FK Dukla Jižní Město - AFK Slavoj Podolí 3:0 (1:0)
Branky: 8. Bičanik, 66. Beneš, 71. Kotlík. ŽK: 19. Farkaš – 24. Brezina, 82. Procházka, 84. Rosendorf. Rozhodčí: Kučera – Zloch, Sýkora. Diváků: 100.
FK Dukla JM: Lerch – Inneman (43. Jerie), Solař, Markuzi, Gill – Farkaš, Novák – Trávník (84. Růžička), Kotlík, Brabenec (46. Beneš) – Bičanik (68. Bureš). Trenér: Josef Světlík.
Podolí: Šumník – Hrubý (76. Procházka), Urban, Němeček, Čmelík – Kocour (76. Kořínek), Bednář, Brezina (71. Rosendorf), Podobský – Štrajt (52. Horčička) – France (71. Sitta). Trenér: Petr Majer.

Ohlasy utkání
Josef Světlík (FK Dukla JM): Vítězství předčilo náš herní projev, který nabídl mnoho nepřesností, rozháranosti a pro oko diváka nebyl moc pohledný. Na Podolí to stačilo, ale příští týden v Kolovratech by z toho body nebyly.
Petr Majer (Podolí): Prohráli jsme jednoznačným výsledkem, ale myslím si, že to zcela nevypovídá o průběhu utkání. Jediné, v čem jsme za Duklou zaostávali, bylo v efektivitě zakončení, kdy domácí proměnili tři z pěti šancí a my naopak žádnou z našeho vyššího počtu šancí či takových pološancí. Stínem zápasu bylo zranění Martina Štrajta, pro kterého musela přijet sanitka a všichni mu přejeme brzký návrat na hřiště.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ