MUŽI B - BODOVÝ ZISK NEODPOVÍDÁ PŘEDVÁDĚNÉ HŘE
MUŽI B - BODOVÝ ZISK NEODPOVÍDÁ PŘEDVÁDĚNÉ HŘE
16. 09. 2016

MUŽI B - BODOVÝ ZISK NEODPOVÍDÁ PŘEDVÁDĚNÉ HŘE

LOKO VLTAVÍN B - SLAVOJ PODOLÍ B 2:1 (1:0)

V sobotu 10.září jsme se vydali ke třetímu mistrovskému utkání na půdu nevyzpatetelného soupeře Loko Vltavín B.
Panovalo vražedné horko a v areálu Vltavínu se před sluncem nebylo kde schovat.
Domácí správce nás pustil na travnaté hřiště,ikdyž byla psaná tráva umělá.
Před zápasem jsme si opět řekli,jak bychom měli hrát a že si musíme dávat velký pozor na hráče soupeře,kteří přišli pomoci rezervě z třetiligového týmu.Bohužel jeden tento hráč celé utkání v podstatě rozhodl.
Hřiště bylo obrovské a vedro nesnesitelné a proto jsme si řekli,že musíme držet balon na svých kopačkách,zbytečně ho neztrácet a podnikat nebezpečné výpady k soupeřově brance.
Po rozcvičení jsme byli připraveni k úvodnímu hvizdu a utkání mohlo začít.
Od úvodních minut měli míč více na kopačkách domácí a my byli pod mírným tlakem.Problemy nám dělali hlavně náběhy hrotových útočníků soupeře.Bohužel jeden takový se soupeři podařilo zužitkovat a zhruba ve dvacaté minutě jsme prohrávali 1-0.
Branka nás nezlomila a v dalších minutách jsme začali být aktivnější a i naše protiútoky byly stále více nebezpečnější.
Poločas skončil vedením domácích 1-0.
V kabině jsme si řekli,že budeme trpěliví,výkon nebyl špatný,jen finální fáze nám nevycházela.O poločase jsme udělali jednu změnu,kdy na pozici útočníka vystřídal Vojtu Hlaváčka Lukáš Svoboda.Střídání nebylo z důvodu špatné hry Vojty,nýbrž aby v šíleném vedru neopadla aktivita v útočné fázi a aby čerstvý hráč více zaměstnával obranu domácích.
Začal druhý poločas a otěže zápasu jsme do své režie přebrali my.Solidně jsme kombinovali a domácí jsme přitlačili na jejich polovinu hřiště.Bohužel stále nám chybělo přesné zakončení.
V 65.minutě z ojedinělého protiútoku předvedl domácí rychlý útočník všem našim hráčům svá záda,nacentroval z křídla míč po zemi do vápna a další dobíhající domácí hráč upravil na 2-0.
Hned po obržené brance jsme poslali na hřiště dalšího útočníka a to Pepu Moravce s cílem ještě více přitlačit soupeře k jeho brance.
Ze hřiště odešel Kuba Jasanský.
Stále jsme neskládali zbraně a snažili jsme se přinejmenším zkorigovat výsledek nebo i zápas otočit.Dobře jsme kombinovali a měli soupeře pod mírným tlakem.
V 76.minutě po nakopnutém balonu a prodloužení Pepy Moravce byl v pokutovém území stoperem domácích faulován Lukáš Svoboda a my měli výhodu pokutového kopu.Míč si vzal Lukáš Malý a s přehledem upravil na 2-1.
Otevřeli jsme hru a tlačili se před branku domácích.
5 minut před koncem přišlo naše poslední střídání,kdy na levém kraji obrany vystřídal Michala Miláčka Radek Hanzák.Otevřená vrata v naší obraně se domácí pokusili několika nebezpečnými protiútoky zdolat,ale k našemu štěstí se jim to již nepovedlo.Bohužel ani naše územní převaha už také k ničemu nevedla a proto zápas skončil vítězstvím domácích o jedinou branku.
Závěrem musím znovu opakovat,že spokojenost byla jak s předváděnou hrou,tak s celkovou prezentací jakou jsme za tyto první tři kola předvedli.
Naopak nespokojenost je s finální fází našich výkonů tzn.s koncovkou a hlavně s bodovým ziskem,který máme v tabulce.
Pokud budeme pokračovat v těchto výkonech,nebál bych se že by se výsledky a získané body nedostavili.
 
Sestava AFK Slavoj Podolí B :  Šumník - Kolafa,Hořejší,Řehák,Miláček(Hanzák)-Malý,Majer,Focht,Jasanský(Moravec),Kouba-Hlaváček(Svoboda)

Příští kolo přivítáme v neděli 18.9. od 17 hodin na domácím hřišti celek AFK SLAVIA MALEŠICE a povinnost nám velí získat doma všechny body.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ