U17,U16 - DOBRÝ VÝKON A POSLEDNÍ ZÁPAS ZIMNÍ LIGY
U17,U16 - DOBRÝ VÝKON A POSLEDNÍ ZÁPAS ZIMNÍ LIGY
26. 02. 2024

U17,U16 - DOBRÝ VÝKON A POSLEDNÍ ZÁPAS ZIMNÍ LIGY

AFK SLAVOJ PODOLÍ PRAHA U17 - SC OLYMPIA RADOTÍN 8:2 (4:1) AFK SLAVOJ PODOLÍ PRAHA U16 - FAAZ PRAHA 1:2 (1:1)
AFK SLAVOJ PODOLÍ PRAHA - SC OLYMPIA RADOTÍN 8:2 (4:1)
 
Další zápas po týdením volnu jsme odehráli doma proti Radotínu. Soupeř složený z kluků o rok starších než my. Do zápasu jsme vstoupili velice dobře, vytvářeli jsme si dost šancí, hlavně po pressingu soupeřovi rozehrávky. I do obrany jsme byli dobře sehraní, soupeři jsme skoro nic nedovolili, jediné, kdy nám soupeř hrozil, bylo z rohů, ze kterého nám střelil i svůj první gól. Poločas utkání 4:1 pro nás. 
Druhý poločas byl téměř stejný jako první, náš veliký tlak a spousta šancí a soupeřovo hrození ze standardních situací. Konec utkání 8:2 pro nás.
 
AFK SLAVOJ PODOLÍ PRAHA - FAAZ PRAHA 1:2 (1:1)

Poslední zápas jsme odehráli proti FAAZ. Zápas to byl vyrovnaný, vytvářeli jsme si dost střeleckých příležitostí, ale do gólového konce nám vždy kousek chyběl. Do konce poločasu se nám podařilo srovnat. Po dobrém centru se dostal náš záložník ke střele zpoza vápna, kterou mu soupeř zablokoval a ten stejný hráč si doběhl pro dorážku. To už se nemýlil. 
Druhý poločas byl stejný jako první, vytvořili jsme si spoustu šancí, které jsme nedokázali proměnit. Konec utkání 1:2 pro soupeře. 
 
MIchael Mareš

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ