O KLUBU
O KLUBU
09. 09. 2015

O KLUBU

A.F.K. Slavoj Podolí Praha

A.F.K. Slavoj Podolí Praha vznikl spojením dvou klubů s více než stoletou tradicí.

Slavoj Praha založen  1909 a AFK Podolí založen 1912.

Klub je znám především kvalitní sportovní výchovou mládeže a dvěma mužstvy dospělých, složené téměř celé z vlastních odchovanců. V současné době máme dvanáct fotbalových mužstev.

Trenéři a mužstva – o mládež se starají kvalifikovaní trenéři s licencemi UEFA. Děti jsou rozdělovány podle ročníků od šesti do šestnácti let.

Do jednotlivých kategorií se mohou přihlašovat i dívky, které mohou hrát soutěže s chlapci do čtrnácti let.

Děti mladší šesti let – již několik let vedeme v našem klubu před přípravky /kroužky/, kde trénujeme s dětmi od čtyř do šesti let. Zde pod vedením zkušených trenérů se učí sportovní základům, obratnosti, fotbalu a kamarádství

Kroužky mimo klub – jako první jsme rozšířily již před dvaceti lety systém spádových škol a školek. Zde vedeme kroužky, kde děti mají fotbal rády, ale  rodiče nemají čas vodit děti do sportovních areálů. Děti vedeme ve školkách a později ve školách od 1. do 4. třídy. Během této doby se děti stávají samostatnějšími, vědí ve kterém sportu chtějí dále pokračovat  a mohou již sami navštěvovat blízké sportovní areály.

Také ve školách vedou sportovní kroužky naši trenéři bývalí hráči a reprezentanti František Jakubec, Josef Jarolím, Michal Hladík a Václav Renda.

V současné době vedeme fotbalové kroužky v pěti základních školách a devíti mateřských školkách.

Jak se k nám přihlásit.

a/ zavolat hlavnímu trenéru mládeže p. Michalu  Hladíkovi tel. 605 227 129

b/ obrátit se na naše trenéry podle věkových kategorií. Kontakty najdete na našich webových stránkách.

                              S pozdravem  A.F.K. Slavoj Podolí Praha

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ