U17,U16 VÝHRA VE STŘEŠOVICÍCH A DOMÁCÍ VÝHRA S JESENICÍ
U17,U16 VÝHRA VE STŘEŠOVICÍCH A DOMÁCÍ VÝHRA S JESENICÍ
11. 03. 2024

U17,U16 VÝHRA VE STŘEŠOVICÍCH A DOMÁCÍ VÝHRA S JESENICÍ

SK STŘEŠOVICE 1911 - AFK SLAVOJ PODOLÍ PRAHA 1:4 (0:1) AFK SLAVOJ PODOLÍ PRAHA - SK SLAVIA JESENICE 3:2 (1:1)

U17 - VÝHRA VE STŘEŠOVICÍCH
SK STŘEŠOVICE 1911 - AFK SLAVOJ PODOLÍ PRAHA 1:4 (0:1)

 
Po náročném víkendu nás čekal další těžký zápas ve Střešovicích. Zápas to byl velice vyrovnaný, hra se přelévala ze strany na stranu. Soupeře jsme do vážných šancí nepoustěli, my jsme si jich vypracovali hodně, ale většinu nám zastavil výborně chytající gólman soupeře. Poločas 0:1 pro nás. 
Do druhého poločasu jsme změnili rozestavení, abychom mohli soupeře lépe napadat od jeho rozehrávky. Bohužel, soupeř využil našeho nedůrazu na středu a z první vážnější šance snížil. To nás, ale ještě víc nakoplo a soupeře už jsme do ničeho nepustili. My jsme proměnili dobře zahraný roh a šli opět do vedení. V posledních deseti minutách nám vyšly dva rychlé protiútoky a zvýšili jsme na konečných 1:4 pro nás.
 
Michael Mareš
 
U16 - DOMÁCÍ VÝHRA
AFK SLAVOJ PODOLÍ PRAHA - SK SLAVIA JESENICE 3:2 (1:1)
 
Další soupeřem v zimní pauze byl tým z Jesenice. Zápas jsme odehráli velice dobře, vytvářeli jsme si opravdu moc šancí, jen nám vždy kousek chyběl ke gólu. Když už se nám podařilo vstřelit branku, do dvou minut soupeř srovnal. Chvíli před koncem se nám podařilo využít rohový kop a zvýšit na konečných 3:2 pro nás.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ