U17 - PRVNÍ ČISTÉ KONTO V SEZÓNĚ
U17 - PRVNÍ ČISTÉ KONTO V SEZÓNĚ
20. 09. 2023

U17 - PRVNÍ ČISTÉ KONTO V SEZÓNĚ

AFK SLAVOJ PODOLÍ PRAHA - TJ BŘEZINĚVES 12:0 (7:0)

U17 - PRVNÍ ČISTÉ KONTO V SEZÓNĚ 

AFK SLAVOJ PODOLÍ PRAHA - TJ BŘEZINĚVES 12:0 (7:0)
 
Dnešní zápas jsme odehráli proti TJ Březiněves. Soupeře jsme znali už z minulé sezóny, takže jsme předpovídali, co nás v zápase čeká. Začali jsme velice dobře v páté minutě zápasu jsme šli do vedení, byli jsme hodně aktivní, předváděli jsme pěkný fotbal a vytvářeli jsme si spousty šancí, které jsme dokázali i proměňovat. Soupeře jsme nepustili vůbec do ničeho. Poločas utkání 7:0 pro nás. 
Do druhé půle jsme změnili rozestavení a chtěli jsme pokračovat jako v první půli. Bohužel, nerozehranost v novém rozestavení byla vidět, moc jsme se nedostávali do šancí a soupeř měl ojedinělé šance, které jsme zastavovali před naším vápnem. Rozestavění jsme vrátili zpět do normálu. Po chvíli se naše hra srovnala a navázali jsme na první půli. Vytvářeli jsme si hodně šancí, ze kterých jsme většinu proměnili. Konec 12:0 pro nás. 
Dnešní utkání se nám opravdu povedlo, hráli jsme pohledný fotbal plný šancí. Hodně mě těší i první udržená nula v sezóně. 
 
Michael Mareš
 
U16 - LEPŠÍ VÝKON NEŽ VÝSLEDEK 
AFK SLAVOJ PODOLÍ PRAHA - FK DUKLA JIŽNÍ MĚSTO 0:6 (0:4)
 
Dnešní zápas jsme odehráli proti asi nejsilnějšímu soupeři v naší soutěži. I přesto, že jsme od začátku hráli velice dobře,  vytvářeli jsme si gólové šance, bohužel, ty jsme nedokázali proměnit. Soupeř byl efektivnější a dokázal své šance využívat. To byl rozdíl v první půli, která skončila 0:4 pro soupeře. 
Do druhé půle jsme chtěli s nepříznivým výsledkem něco udělat, ale bohužel nás srazil pátý obdržený gól a odcházející síly. Konec utkání 6:0 pro soupeře. 
I přes nepříznivý výsledek, si myslím, že jsme odehráli velice dobré utkání a za náš výkon se nemusíme stydět. 
 
Michael Mareš

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ