U13 - DRUHÝ POLČAS ROZHODL
U13 - DRUHÝ POLČAS ROZHODL
04. 05. 2022

U13 - DRUHÝ POLČAS ROZHODL

SLAVOJ PODOLÍ - FC ZLIČÍN 8:3 (2:1)
Čarodějnický víkend jsme zakončili domácím zápasem proti soupeři z FC Zličín.
 První poločas jsme začali dobře, drželi jsme míč, měli spoustu šancí a podařilo se nám vstřelit první gól. Kombinace a šance pokračovaly jen chybělo kvalitnější zakončení. Soupeř se soustředil především na obranu a případné rychlé protiútoky, ze kterého se mu podařilo srovnat. Dalších pár minut nás to vyhodilo ze sedla a soupeř nás tlačil. Naštěstí se nám tento tlak podařilo ubránit a pár minut před koncem poločasu jsme zvýšili na 2:1 pro nás.
Druhý poločas pro nás nezačal dobře, soupeř z rychlého protiútoku srovnal. Následujících pár minut to bylo z obou stran velice nervózních, nikdo nechtěl udělat chybu. První chyboval soupeř, kdy si nepohlídal náběh našeho krajního záložníka, který tváří v tvář brankáři nezaváhal a zvýšil. Od této chvíle z nás nervozita opadla a podařilo se nám prolomit i střeleckou smůlu, téměř každá druhá střela končila v síti soupeře. 
Jsem rád že se nám druhý poločas vydařil a dotáhli jsme zápas do vítězného konce. Věřím, že v dalším zápase navážeme na konec tohoto a góly budeme dávat už od první minuty.

Střelci: Tetzeli 7"; Fojtík Denis 30"; Skála 50"; Kolařík 53", 60"; Pilát 64"; Fojtík Dominik 67", 68" 

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ