U6 - SKVĚLÉ ZAHÁJENÍ JARNÍ ČÁSTI
U6 - SKVĚLÉ ZAHÁJENÍ JARNÍ ČÁSTI
09. 04. 2024

U6 - SKVĚLÉ ZAHÁJENÍ JARNÍ ČÁSTI

MINI CUP

Ani v neděli jsme se rozhodli nezahálet. Přesně v pravé poledne, za letního počasí, nastartovali jsme naše fotbalové dovednosti na hřišti ČAFC.

Po zimě se kluci tak těšili, že při převlékání to v šatně vypadalo jako na tržišti. Dohadovala se čísla dresů, pomáhalo se s oblékáním štulpen, vázání tkaniček a do toho kluci debatovali

o nejlepším způsobu, jak všechny porazit. A že toho vymysleli….. První zápas sice nedopadl podle našich představ, nicméně od druhého zápasu jsme již měli hru pod kontrolou.

Kluci makali na plný pln a odměnou nám bylo několik výher v řadě. V pauzách mezi zápasy jsme se snažili nasbírat síly a trochu se občerstvit.

Na to našim fotbalistům stačily přesně 2minuty a už zase u branky naháněli balon. Jediné, co jsme spolu s rodiči zvládli, bylo najít branku ve stínu.

Kluci drželi spolu jako jedna velká parta a užívali si fotbalové atmosféry. Občas ulovili od rodičů malou svačinku a už byli zpátky na hřišti. Velký dík rodičům za pomoc a podporu.

Jsem nadšená z naší fanouškovské základny, kdy rodiče jen podporují, fandí a NEBEROU DĚTEM JEJICH HRU. Věřte, že takových fanoušků není moc.

S velikou podporou v zádech jsme nastoupili k zápasu o 3.místo, který skončil těsným rozdílem v náš neprospěch. I přesto byli naši fotbalisté ti nejšťastnější na světe.

Při nástupu šli kluci jako velcí hrdinové, převzali si medaile a zdravou odměnu, do které se okamžitě zakousli. Při společném focení jsme přišli na způsob,

jak být ještě lepší – při dalším Minicupu nastřílet více gólů než soupeř. Řádně unavení, s myšlenkou na další turnaj a dobrým pocitem jsme se rozběhli do nedělního slunečného odpoledne.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ