U6 - LETNÍ FOTBALOVÁ SOBOTA VE STODŮLKÁCH
U6 - LETNÍ FOTBALOVÁ SOBOTA VE STODŮLKÁCH
09. 04. 2024

U6 - LETNÍ FOTBALOVÁ SOBOTA VE STODŮLKÁCH

TURNAJ STODŮLKY

Po zimní schovávané v tělocvičně jsme konečně začali s tréninkem venku. Huraaaa....  A abychom zjistili, jak jsme na tom s fotbalem, přihlásili jsme se na turnaj do Stodůlek. 

Herní systém 3+0 dal příležitost i klukům, pro které to byl úplně první fotbalový turnaj.  A stálo to za to. Kluci byli nadšení a fotbal si užívali.

Do prvního zápasu nastoupili naši fotbalisti jako velcí bojovníci, nezalekli se soupeře a zaslouženě vyhráli. Mezi každým odehraným zápasem byla pauza, kterou mohli kluci odpočívat. Volný čas na regeneraci jsme však využili po svém. Opuštěná brána na hřišti byla naším táborem a cvičištěm. Tolik odpoledních gólů a soubojů brána ještě nezažila.

Turnaj byl dlouhý a tak není divu, že při vyhlášení, které bylo až kolem 19,30 hodin byli kluci řádně unavení. Velikou odměnou bylo krásné 5.místo a spousta nových, nejen fotbalových zážitků.

Věřím, že z našich fotbalových hrdinů usnuli dříve, než rodiče nastartovali auta.

Veliké poděkování patří i rodičům, kteří fandili ze všech sil a starali se o naši pohodu nejen při zápasech. Na příští turnaj se moc těšíme, znovu předvedeme, co nového jsme se naučili a přidáme další krásné góly.

 

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ