ŠKOLIČKA - OBHAJOBA BRAMBOROVÉ MEDAILE
ŠKOLIČKA - OBHAJOBA BRAMBOROVÉ MEDAILE
26. 04. 2024

ŠKOLIČKA - OBHAJOBA BRAMBOROVÉ MEDAILE

4.MÍSTO

 V neděli jsme se rozjeli na další kolo Minicupu. Natrénováno jsme měli, statečně jsme zvládli trénovat celý studený týden,

přesto jsme se báli víkendové předpovědi počasí. Velký dík všem rodičům, kteří nehleděli na své pohodlí a v neděli v dopoledne

byli na značkách. Kluky parádně připravili na nepřízeň počasí a odměnou nám bylo sice ledové, ale slunečné počasí a spousta nezapomenutelných zážitků.

Vyměnili jsme letní dresy zpět za zimní a statečně jsme vletěli do prvního zápasu. Kluci bojovali od začátku do konce. V domnění, že jsme

vyhráli, radovali jsme se jako šampioni. Jaké bylo překvapení, když nám rozhodčí oznámil, že gól neuznal.

V pauze jsme načerpali psychickou pohodu, zdravé sebevědomí a vyhráli další zápas. Rozpis turnaje k nám byl tento víkend obzvlášť neúprosný.

Kluci hráli 5zápasů hned po sobě, což se také projevilo na hře. Fyzicky bychom zvládli kohokoli, ale koncentrace na dění na hřišti nám chyběla oproti odpočatým soupeřům.

 

I přes všechny překážky patří klukům 4.místo, které brali s velkou radostí. Pověšená medaile na krku a obrovský potlesk rodičů je, prostě, nejvíc.

Už teď se těšíme na další turnaje, kterých máme v plánu ještě několik. Od pondělí jdeme opět do tréninku naplno a pokusíme se dosáhnout na „bednu“. 

Kluci se dohodli, že v příštích turnajích nastřílí více gólu než naši soupeři, tak to by v tom byl čert, abychom neuspěli.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ