U10 - VÝLET PO MANHATTANU
U10 - VÝLET PO MANHATTANU
06. 11. 2015

U10 - VÝLET PO MANHATTANU

TJ PRAGA - SLAVOJ PODOLÍ 9:6

Datum: 1. 11. 2015

Místo konání: Praga – tráva

Účastnili se: Dušan Novotný, Martin Gottwald, Jan Obrtel, Tomáš Riley, Jan Hrubec, Alex Liška, Denis Beran, Dorota Rychnovská, Jáchym Tomsa, Robin Korejs, Luděk Imramovský

 

Poslední mistrovské utkání jsme odehráli na hřišti týmu Praga. Přestože máme přihlášenou soutěž, která je určena čistě ročníku 2006, tak se „omylem“ proti nám postavil tým složený z o rok starších kluků. Postavili jsme se této výzvě statečně, byť některé souboje připomínali boj Davida a Goliáše. Navíc hřiště vypadalo jako čerstvě zoraná půda bez „pažitu“ a balony tak krásně kopírovali viditelné nerovnosti.

Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně. Fotbalovost převládala na naší straně a za naše úsilí jsme byli odměněni gólem. Je ale potřeba říct, že tomu přispěla notná dávka štěstí. Jako bychom se zalekli toho, že můžeme hrát dobře proti větším klukům a v druhé čtvrtině nastal z naší strany útlum. Borci spíše připomínali turistu uprostřed Manhattanu, sledujícího s obdivem tyčící se mrakodrapy. Během této chvíle nás soupeř dostatečně potrestal.

Veliký obrat v našem přístupu nastal ve třetím dějství. Utkání se nám podařilo díky skvělému výkonu všech zdramatizovat. Zde je potřeba vyzdvihnout každého hráče i hráčku, protože to byla veliká radost a potěšení takový to výkon sledovat. Hrou jsme se bavili a zápas si užívali.

Poslední část zápasu připomínala přestřelku, bohužel jsme ale tahali za slabší konec provazu. Přesto se jedná o bezvýznamnou část, tím podstatnější jsou předvedené individuální výkony. Každý se v zápase snažil vyzkoušet, to čemu se poctivě věnujeme v tréninku. A z toho je potřeba vzít si to pozitivní.

Veliký dík patří našim fanouškům alias rodičům a rodinným příslušníkům, kteří nám moc pomohli svou podporou a dobrou atmosférou. I tentokrát věřím, že je náš předvedený výkon musel těšit.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ