DÍVKY U11 - S KUNRATICEMI A NA ÚJEZDĚ P4
DÍVKY U11 -  S KUNRATICEMI A NA ÚJEZDĚ P4
02. 10. 2023

DÍVKY U11 - S KUNRATICEMI A NA ÚJEZDĚ P4

SLAVOJ PODOLÍ DÍVKY - SK SLOVAN KUNRATICE 3:14 (1:8) SK ÚJEZD PRAHA 4 - SLAVOJ PODOLÍ DÍVKY 15:7 (6:2)
SLAVOJ PODOLÍ DÍVKY : SK SLOVAN KUNRATICE 3:14 (1:8)
 
V neděli 24.9. jsme odehráli na domácím hřišti další zápas naší soutěže. Vzhledem k omluvenkám jsme opět uvítali pomoc kluků z ročníku 2014.
 
Od počátku to bylo utkání, kterému přálo krásné slunečné počasí. Zápas byl plný pěkných akcí a soubojů o míč, bohužel v koncovce se nám opět moc nedařilo. 
 
Příjemnou atmosféru celého zápasu bohužel v třetí 1/4 pokazilo chování trenéra hostí, který vulgaritami urážel nejen hráče a hráčky, ale i nás trenéry.
 
Jsem na podolské holky a kluky velmi pyšný, že jsme zůstali i nadále u své hry a nepodlehli chování soupeře, který byl svým trenérem nabádán k velmi tvrdé hře. Dnešní prohra mě tedy nemrzí, neboť se snažím své svěřence vést ke slušnému chování, ale hlavně ke hře fair play. Karel Snopek, trenér
 
SK ÚJEZD PRAHA 4 : SLAVOJ PODOLÍ DÍVKY 15:7 (6:2)
 
Ve čtvrtek 28.9. jsme vyrazili na další zápas naší soutěže na hřiště do Újezdu. Vzhledem k prodlouženému víkendu jsme zaznamenali velké množství omluvenek a dnes to v týmu vypadalo, že spíše přišly holky pomáhat klukům. Děkujeme za pomoc klukům z ročníku 2013 a 2015.
 
I dnes nám počasí přálo a od samého rána krásně svítilo sluníčko. Celý zápas měl všechno co k pěknému fotbalu patří - krásné akce, přihrávky, souboje, jen v zakončení měl soupeř více  štěstí a po zásluze zvítězil.
 
Dnes mě mrzí všechny ty šance, které se nám dnes nepodařilo proměnit. Na přesnosti střelby musíme v následujících trénincích více zapracovat. Karel Snopek, trenér

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ