U10 - NA JAŘE ZLEPŠENÍ
U10 - NA JAŘE ZLEPŠENÍ
09. 05. 2017

U10 - NA JAŘE ZLEPŠENÍ

PO PODZIMU POKROK
2.4.2017 - Jsme přivítali na domácím travnatém hřišti v prvním jarním mistrovském zápase vedoucí tým naší soutěže FK Motorlet. Tento tým nás na podzim porazil ve velmi hezkém utkání 24:8. Za překrásného počasí jsme se bohužel nesešli a měli jsme přesně 12 hráčů (tedy bez možnosti střídání - 4 děti se omluvili těsně před výkopem a nebo vůbec). Hra byla velmi vyrovnaná a kdybychom měli alespoň jednoho hráče na každém hřišti na střídání mohli bychom soupeře více pozlobit. V poslední čtvrtině nám odsoupil jeden hráč, protože už nemohl a v této poslední čtvrtině na tomto hřišti jsme prohráli 8:0. Celkově jsme prohráli 33:11, ale předvedená hra byla velmi dobrá. Jedna půlka prohrála pouze 8:7 a bylo vidět na trenérech z Motorletu, že jsme je potrápili, protože oni měli na střídání na každé hřiště 3 hráče. Klůkům jsme poděkovali, protože bojovali a nechali na hřišti srdíčko.
 
23.4.2017 - Jsme sehráli zápas v Krči s Vyšehradem. Soupeř nám na podzim uštědřil doma porážku 16:40 tak jsme jim měli co vracet (nutno podotknout, že u nás nastoupilo za Vyšehrad několik hráčů 2006 nelegálně ...). Za velmi chladného počasí jsme rozehráli vyrovnanou partii. útočné akce se střídali na obou stranách. Na konci jsem bohužel špatně sečetl výsledek (správný výsledek měl být 19:19) bohužel jsem nás připravil o dva vstelené góly (všiml jsem si toho až doma) a tak celkově jsme "administrativně" prohráli 19:17. Výsledek není důležitý. Hra byla pěkná a kdybychom se vyvarovali některých chyb mohl být výsledek ještě lepší. Hráli za nás kluci ročníku 2008 (5 ks) a musím říct, že rozhodně nezklamali ... spíše patřili mezi skupinu těch lepších!!! Velkou radost jsem měl z nasazení Karla Janouška a Karla Žárského ... kluci udělali od podzimu velký pokrok a oba se dokázali prosadit i gólově!!! 
 
1.5.2017 - Doma jsme přivitali čtvrtý celek naší skupiny Aritmu Praha. Za pěkného počasí jsme celý zápas předváděli pěkný fotbal. Občas jsme udělali nějakou chybičku, ale pořad vidím zlepšení zápas od zápasu. Předváděli jsme velmi jednoduchý fotbal po stranách s náběhem před bránu. Dokázali jsme se prosadit i 1 na 1. Musím pochválit Kubu Nováka, který předvedl obránci "Zidanovku" a pak placírkou k tyči :-). V bráně čaroval Lukáš Zeithammer. V obraně spolehlivost od Jonáše, Filipa Mošny, Dima a Járy Hyhlíka. Všichni podali velmi dobrý výkon a nakonec jsme získali bod za remízu 14:14. Opět jsme měli k dispozici kluky ročníku 2008 (4 ks) a opět perfektní výkon.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ