U14 - DOBRÝ VSTUP DO SOUTĚŽE
U14 - DOBRÝ VSTUP DO SOUTĚŽE
20. 09. 2023

U14 - DOBRÝ VSTUP DO SOUTĚŽE

SOUHRN PRVNÍCH KOL
AFK (U14) - TJ Sokol Lipence  - 5:1 (2:0)
Včera B-tým (U14) dohrával doma přeložené utkání starších žáků. Od začátku hry jsme diktovali hru, soupeře jsme přehrávali, ale nedokazali jsme tuto výhodu více zúročit gólově. Snažili jsme se kombinačně rozebrat soupeře což se nám v celku dařilo. Hráli jsme převážně na půli soupeře. Soupeř se jen ojediněle dostával do zakončení před naší bránu. Naším stálým problémem je promeňováni gólových šancí. V zápase jsme měli držení balonu kolem 70%. Velké uznání patří soupeři, který do 20 min hrál bez střídání a držel s námi krok. Pak dorazil aspoň jeden hráč. Body zůstávají zaslouženě na Podolí
 
AFK (U14-B-tým) - TJ Ruzyně - 7:8 (2:3)
Včerejší domácí utkání se mě hodnotí opravdu těžce, měli jsme jednoznačný cíl z kabiny a to naplno bodovat. V první půli jsme měli ze hry více nez soupeř, ale nedokázali jsme tuto výhodu zúročit gólově a tak se šlo do kabin za stavu 2:3 pro soupeře. Dnes bohužel vázla na naší straně kombinace, byli jsme nepřesní v přihrávkách, málo bojovní v osobních soubojích a když se k tomu přidají chyby v obranné řadě, nemohlo z toho vyjít nic, než konečná prohra 7:8. Stále nás trápí vyhranost některých hráčů. Borci je potřeba chodit pravidelně na tréninky a dávat pozor, tam vše začíná, je nutné přidat trochu více klidu do kombinace a zlepšit finální přihrávku a proměňovat gólové šance, pak to možná půjde. Dále je nutné poslouchat trenéry co říkají, dát 100 % do tréninku i zápasu – všichni !!! Pak se snad prosadíme a zvítězíme R.K.
 
SK Třeboradice - AFK Slavoj Podolí (U14 - A-tým) - 1:12 (0:3)
Kluci do dnešního venkovního utkání nastoupili s velkou chutí a hlavně první poločas jsme domácí tým přehrávali. Ukázali jsem, že máme formu jako hrom! Kombinace, bojovnost, herní projev to byla cesta k úspěchu  v dnešním zápase. Vytvářeli jsme si hodně brankových situací. Domácí si za celé utkání nevytvořili tolik gólových šancí jako my. My jsme zahodili doslova nemožné. Každopádně výhra 12:1 hovoří za vše, ale čekají nás těžší soupeři na které se musíme řádně připravit.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ