U14 - DŮLEŽITÁ VÝHRA
U14 - DŮLEŽITÁ VÝHRA
17. 06. 2022

U14 - DŮLEŽITÁ VÝHRA

TJ BŘEZINĚVES - SLAVOJ PODOLÍ 1:10 (0:3)

Tento víkend jsme zavítali do Březiněvsi. Chtěli jsme odčinit prohru z minulého týdne a od první minuty do toho vlétnout. Hned v úvodu se nám podařilo vstřelit první gól a trochu se uklidnit. Bohužel se nám od gólu přestalo dařit herně, nefungovala kombinace ani vedení míče. I přesto jsme si nějaké šance dokázali vytvořit. Od rozehrávky jsme si hru sami stěžovali pomalejším pohybem, neměli jsme na koho  rozehrávat a stopeři museli od prvních balónů do kliček. Často jsme ztráceli balón, soupeř, naštěstí, našich chyb nevyužíval. Poločas utkání 0:3 pro nás. Při poločase jsme nabádali kluky k větší aktivitě a pohybu. Druhý poločas začal stejně jako první, hned z prvního útoku se nám podařilo vstřelit gól. Kombinace i vedení míče se malinko zlepšilo. Bohužel, po nedůrazu a šťastnému odrazu se ke střele dostal soupeř a skóroval. Hra se najednou přelévala ze strany na stranu, až do našeho dalšího gólu, který buď soupeře úplně položil nebo nás nabudil. Od té doby jsme dávali góly už jen my. Konec zápasu 1:10 pro nás. 

Jsem rád že, jsme si vybrali slabší zápas teď a věřím, že příští týden proti silnějšímu soupeři předvedeme naše kvality.
 
Střelci: David Krahulec 2'; 33'; 66', Matyáš Drahovzal 26'; 36'; 49', Šimon Babiar 52'; 58', Dominik Fojtík 64', Oliver Dyntar 70

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ