U14 - SMOLNÁ PROHRA
U14 - SMOLNÁ PROHRA
10. 06. 2022

U14 - SMOLNÁ PROHRA

SLAVOJ PODOLÍ - UNION STRAŠNICE 0:6 (0:1)
V boji o top pětku k nám přijel tým, udržující si druhé místo v soutěži, Union Strašnice. První polovina zápasu byla z naší strany téměř úžasná. Dařilo se nám držet míč především na našich kopačkách a vytvářet si velkou spoustu šancí. Bohužel jsme nebyli schopni využít ani jednu z našich šancí. Naše střelecká smůla se plně projevila, při třech nájezdech, kdy jsme šli sami na brankáře a dvakrát jsme trefili tyč a jednou jsme mířili těsně vedle. K tomu všemu, se chvíli před koncem, z rohového kopu, podařilo soupeři skórovat. Poločas 0:1 pro soupeře. 
Kluky jsme o půlce nabádali k pokračující aktivitě a snaze prolomit střeleckou smůlu. 
Začátek druhé půle vypadal úplně stejně jako první. Pěkné kombinace, mnoho šancí, ale žádná neskočila tím vytouženým gólem. Bohužel po deseti minutách hry přišel další soupeřův roh a navýšení na 0:2. Kluci, se zbytky síly a vůle pokračovali v útočení. Posledních dvacet minut jsme hráli na tři obránce a všechny sílí jsme tlačili do útoku. Soupeř toho bohužel využil a z rychlého útoku přidal i třetí gól. To už nás úplně zlomilo a v posledních minutách jsme dostali další tři góly. Konec zápasu 0:6 pro soupeře. 
Zápas i přes naši velice kvalitní hru rozhodlo naše zakončování. Přes týden na střelbě pořádně zapracujeme a věřím, že zbývající dva zápasy, budou střelecky mnohem lepší. 

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ