U14 - VYDŘENÁ VÝHRA
U14 - VYDŘENÁ VÝHRA
17. 05. 2022

U14 - VYDŘENÁ VÝHRA

SLAVOJ SUCHDOL - SLAVOJ PODOLÍ 2:3 (1:0)
Na první zápas v letním počasí jsme přijeli do Suchdola. Od začátku zápasu jsme věděli, že to bude velice náročný zápas. Hodně horké počasí, horší stav hřiště a hernímu styl soupeře, který bránil na vlastní polovině ve všech hráčích, nám rozhodně nevyhovuje. Naše hra, bohužel, nebyla dobrá, sice jsme drželi míč a soupeře k ničemu nepouštěli, ale kombinace byla pomalá a pohyb téměř chyběl. Soupeřovi se povedlo jen dvakrát dostat do větší šance z rychlého útoku, bohužel, chvíli před koncem po špatné domluvě mezi naším brankářem a stoperem se míč odrazil k soupeři, který měl před sebou jen prázdnou bránu. Poločas zápasu 1:0 pro soupeře.
Přes přestávku jsme si určili, co v druhém poločase zlepšíme a nastoupili jsme motivováni zápas otočit. Soupeř pokračoval v důsledné obraně a následnými rychlými protiútoky. Naše hra se oproti první polovině o něco zlepšila, kvalita kombinace nebyla taková, jak bych si představoval, ale zlepšil se pohyb a rychlost. Naštěstí se nám po deseti minutách podařilo srovnat po rohovém kopu. Gól nás uklidnil a ještě více nabudil. V dalších deseti minutách jsme přidali další dva góly. Zápas se chýlil ke konci a na klucích už bylo vidět, že odpočítávají poslední minuty. V posledních vteřinách soupeř ještě upravil skóre na konečných 2:3 pro nás. 
Jsem moc rád, že se nám po nevydařeném začátku podařilo zápas otočit. Ukázal se charakter týmu, že i když se herně nedaří, tak zápas dokážeme urvat na naší stranu. 
 
Střelci: Jakub Pokorný 47´, David Krahulec 53´; 66´

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ