U12 - VÝHRA S NULOU VZADU
U12 - VÝHRA S NULOU VZADU
29. 09. 2021

U12 - VÝHRA S NULOU VZADU

SLAVOJ PODOLÍ - SK MODŘANY 4:0 (1:0)
Naši borci nastoupili na domácí půdě proti klukům z Modřan. Už od příchodu kluků z Modřan bylo vidět, že nebudeme mít výškovou převahu, protože do utkání nastoupilo 6 hráčů r.2009. Začátek zápasu byl z naší strany dost ospalý a nevýrazný. Však jsme se rychle z toho vzpamatovali a začali jsme hrát svůj pohledný kombinační fotbal. Bylo by dobré, kdyby už kluci v této soutěži MŽ měli svého rozhodčího,  který by dorazil, aby jsme se nemuseli mezi sebou trenérama dohadovat co pískat za fauly a co ne a předejít tak nějakým nesrovnalostem a myslím si, že kluci by si tou už zasloužili.
Soupeř v začátku hry dominoval  svou hrou do těla na což jsme ze začátku nenašli odpověď. Některé zákroky z obou stran byly na hraně faulu, ale nechali jsme hru plynout dál. Diváci z obou táborů mohli být s tímto zápasem maximálně spokojeni, protože hra se nekouskovala, hrálo se místama tvrdě, ale hlavně v tempu. Podoláci začali prvních 35.min lépe, když se ujali těsného vedení 1:0. V druhé půli jsme kluky z Modřan moc nepouštěli do větších akcí i díky skvělé záložní a obranné řadě. Potěšující zprávou je, že  se nám v tomto zápase podařilo dát i góly hlavou, přestože výšková převaha byla na straně hostí. Rád bych zde vyzdvihnul a zatleskal golmánkovi soupeře který svým excelentním výkonem dokázal zneškodnit plno gólových šancí našich kluků, přestože nebyl vyššího vzrůstu.
Klukům se podařilo tým z Modřan nakonec porazit 4:0 a udržet jednak čisté konto pro našeho gólmana, který v celém zápase moc práce v brance neměl a za další, jsme si upevnili vedení v naší skupině.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ