U8 - ZAČALA HALOVÁ SEZÓNA
U8 - ZAČALA HALOVÁ SEZÓNA
23. 11. 2015

U8 - ZAČALA HALOVÁ SEZÓNA

První turnaj letošní zimní sezony sebou nesl velká očekávání. Přihlásili jsme do turnaje 2týmy, aby si zahrálo co nejvíce kluků  a nikdo nemusel být smutný. Škoda, že ne všichni tuto příležistost využili!!!! Kluky jsme si rozdělili do družstva A a B. 

Tým B kaučovali naši mladí trenéři. Chci jim moc poděkovat za skvělé vedení kluků. Celý tým se snažil ze všech sil. Kluci chtěli zúročit vše, co se při trénincích naučili. I hráči, kteří s námi trénují jen krátce se dokázali prosadit, nezalekli se soupeře a zápasy končily jen s malým rozdílem. V základní skupině kluci odehráli 3zápasy - 2remízi, 1prohra. V rozdílové skupině se už tak nedařilo a kluci prohráli 5:0. To je, bohužel,sesunulo na koncové pozice. V posledním zápase přišla opět prohra, tudíž jsme skončili na poslední příčce. 


V týmu A byli zkušenějí kluci, kteří chodí na turnaje pravidelně. V základní skupině jsme odehráli také 3zápasy - 1výhra, 2prohry. V postupové skupině následovala výhra, což nás posunulo na finální zápas o 5.-6. místo.           Ten jsme zakončili opět výhrou, tudíž jsme se umístili na 5místě. 

Kluci si nádherně dokázali poradit při hře 1:1, horší to pak bylo při kolektivní hře. Nenahrávání si mezi sebou a  následné nepřesné zakončení

na bránu nás stálo spoustu neproměněných šancí. 

Vzhledem k tomu, že turnaj byl pro ročníky 2007 a 2008, zahráli jsme si i se zkušenějšíma  klukama. Všichni jsme si turnaj užili v příjemném

prostředí nové multifunkční haly a strávili příjemné nedělní dopoledne. Díky za aktivní přístup a budeme se těšit v lednu při dalším turnaji.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ