MUŽI A - PROHRA NA ZÁVĚR
MUŽI A - PROHRA NA ZÁVĚR
13. 11. 2023

MUŽI A - PROHRA NA ZÁVĚR

FK MOTORLET B - SLAVOJ PODOLÍ 4:0 (2:0)

FK Motorlet Praha B - AFK Slavoj Podolí 4:0 (2:0)
Branky: 42. a 47. M. Novotný, 6. Lukášek, 59. Krym. Hráno bez ŽK. Rozhodčí: Vondráček – Stěhule, Štěrba. Diváků: 43.
Motorlet B: Foret – Průša, Lukášek, Kučerka, Čuba (63. Klaban) – Kornacki (63. Borovski), Žižka – Cuc, M. Novotný (69. Musil), Krym (69. M. Pokorný) – M. Blažek (79. Š. Asad). Trenér: Václav Socher.
Podolí: Vondrka – J. Hrubý, Urban, Němeček, Čmelík (63. Arnošt) – Kocour (59. Chlum), Bednář, V. Procházka (63. Šimeček), Brezina – Šídlo – Podobský (76. Andrle). Trenér: Petr Majer.

Ohlasy utkání
Václav Socher (Motorlet B): Zápas jsme chtěli rozhodnout co nejdříve a věřili jsme, že Podolí doma přehrajeme. Navíc jsme velmi brzy skórovali po pěkném centru Kučerky a dobrého výběru místa zakončujícího Lukáška. Pak ovšem nastala hluchá dvacetiminutovka, kde nám nefungoval střed hřiště. Bylo to takové nemastné neslané. Naštěstí jsme před přestávkou podruhé skórovali po nádherné trefě Novotného. O poločasové přestávce to v kabině byla taková škola hrou, když se každý musel za svůj výkon ohodnotit. Krátce po zahájení druhého poločasu se nám povedla nádherná kombinační akce na jejímž konci byla branka Novotného. Od této chvíle bylo o vítězi rozhodnuto a bylo jen otázkou, kolik dáme branek, a to ke vší úctě k soupeři. Nakonec jsme dali jen jednu branku, i když si myslím, že jich mělo být více. Jsem rád, že závěrečné utkání podzimní části jsme zvládli, a nakonec to bylo i v exhibičním tempu.
Petr Majer (Podolí): Myslím si, že jsme narazili na nejlepšího podzimního soupeře, který podal komplexní výkon. Naopak, a to se nechci nějak vymlouvat, nás poslední kolo již nezastihlo v optimální sestavě a museli jsme řešit spoustu personálních změn. Krátce po začátku jsme inkasovali gól, ale pak jsme se vyrovnali s tempem hry, ale bohužel jsme před přestávkou podruhé inkasovali. Po přestávce se opakoval jako přes kopírák scénář z minulého kola. Brzy inkasovaná třetí branka a poté se již utkání jen dohrávalo, protože o vítězi bylo rozhodnuto.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ