U13 - CÍL SPLNĚN
U13 - CÍL SPLNĚN
02. 06. 2016

U13 - CÍL SPLNĚN

SLAVOJ PODOLÍ - SK STŘEŠOVICE 11:5

Ve čtvrtek 26. května jsme se v domácím utkání střetli s mužstvem Střešovic a věděli jsme, že v případě výhry se nám podaří docílit našeho celosezónního cíle a staneme se mistry své soutěž, tedy Pražského přeboru. Již od počátku utkání jsme nenechali nikoho na pochybách, že jsme odhodláni slavit již tři kola před koncem. Několika pěknými akcemi jsme se již v průběhu prvního poločasu dostali do pětibrankového vedení. To jsme dokázali i při povoleném tempu celý zápas udržovat až ke konečnému výsledku 11:5.

 

Daleko více než za toto utkání si kluci zaslouží pochvalu za to, jak jistě a konzistentně dokráčeli k celkovému vítězství v nejvyšší pražské soutěži. V celé řadě utkání se průběh nevyvíjel dle našich představ, a přesto jsme vnitřní silou mužstva i fotbalovou kvalitou dokázali tato utkání dotáhnout do vítězného konce. Za pozornost stojí, že se nám naší soutěž podařilo vyhrát již podruhé za poslední tři roky a kluci konzistentně zlepšují své osobní i týmové výkony a rostou ve velmi kvalitní fotbalisty a reprezentanty našeho oblíbeného fotbalového týmu.

 

Nyní nám zbývají ještě tři kola do konce soutěže a začátku letních prázdnin. Pevně věřím, že i v těchto utkáních se nám opět podaří do kluků vkloubit hlavní pokyn posledních utkání, tedy radost ze hry.

 

Gratuluju nám pánové :)

 

Sestava: Blecha Matěj, Halasz Ondřej, Zdobnický Matěj, Smetivý David, Tran Luu Hoang, Hauner Jakub, Kabeláč Jan, Kec Vojtěch, Pokorný Václav, Kerda Matyáš

 

Góly: 3x Zdobnický Matěj, 3x Tran Luu Hoang, 2x Smetivý David, 1x Halasz Ondřej, 1x Kec Vojtěch, 1x Hauner Jakub

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ