MUŽI A - ZTRÁTA DVOU BODŮ NA ZLIČÍNĚ
MUŽI A - ZTRÁTA DVOU BODŮ NA ZLIČÍNĚ
16. 10. 2023

MUŽI A - ZTRÁTA DVOU BODŮ NA ZLIČÍNĚ

FC ZLIČÍN - SLAVOJ PODOLÍ 1:1 (0:1)

FC Zličín - AFK Slavoj Podolí 1:1 (0:1)
Branky: 73. Kohout z penalty - 16. Kocour. ŽK: 77. Horák – 59. Šídlo, 64. Brezina, 70. Podobský, 79. Čmelík. Rozhodčí: Černý – Císař, Janšta. Diváků: 80.
Zličín: Mareš – Havrila, Horák, Žák (74. Tuháček), Šmalcl (46. Jiras) – Plánička, Kohout, Popovič, Jíra (46. Bagou) – Merta (90.+1 Yelinskyi), Jákl. Trenér: Zdeněk Kudela.
Podolí: Vondrka – V. Vlasák, Urban, Němeček, Čmelík – Šídlo – Kocour (82. Bednář), Štrajt (66. France), V. Procházka, Brezina (66. Podobský) – Jůzek. Trenér: Petr Majer.

Ohlasy utkání
Zdeněk Kudela (Zličín): Totálně jsme prohospodařili první poločas, moc nám k tomu nenahrával ani silný vítr, který znemožňoval kombinační hru. Po naší chybě se Podolí dostalo do vedení, které si svoji bojovnou hrou udrželo do přestávky. Během ní jsme si něco řekli, přeskupili sestavu a druhý poločas jsme již soupeře tlačili. Ovšem i hosté hrozili z brejkových příležitostí. V samém závěru jsme nedokázali proměnit vyloženou šanci, ale hosté ve druhém poločase trefili tyč, a tak považuji remízu za zaslouženou. Bohužel se nám během utkání zranilo několik klíčových hráčů, a hlavně u Ivana Merty mám velké obavy, co z toho bude.
Petr Majer (Podolí): Věděli jsme, že domácí se vezou na vítězné vlně, k tomu velké hřiště a silný vítr. Všemu tomu jsme podřídili taktiku a chtěli Zličínu být nepříjemným a vyrovnaným soupeřem. Na konci úvodní čtvrthodiny jsme se po pěkné akci dostali do vedení brankou Dana Kocoura a do přestávky se již skóre nezměnilo. Ve druhém poločase chtěli domácí s výsledkem něco udělat a hnali se minimálně za vyrovnáním, což se jim asi dvacet minut před koncem povedlo. My jsme naopak spoléhali na rychlé protiútoky a je jen škoda, že některý z nich neskončil brankou, a to si myslím, že minimálně jeden se proměnit měl. V konečném výsledku považuji remízu za ztracené dva body, protože jsme to zde měli uhrát za tři body.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ