MUŽI A - PROHRA SE STŘEŠOVICEMI A VÝHRA V TŘEBORADICÍCH
MUŽI A - PROHRA SE STŘEŠOVICEMI A VÝHRA V TŘEBORADICÍCH
02. 10. 2023

MUŽI A - PROHRA SE STŘEŠOVICEMI A VÝHRA V TŘEBORADICÍCH

SLAVOJ PODOLÍ - SK STŘEŠOVICE 1:2 (0:1) SK TŘEBORADICE - SLAVOJ PODOLÍ 2:4 (0:0)

AFK Slavoj Podolí - SK Střešovice 1911 1:2 (0:1)
Branky: 79. Jůzek – 15. P. Junek, 65. Alba. ŽK: 26. Brezina, 36. Šimák, 36. vedoucí týmu Michl, po skončení Brož – 38. Alba, 49. D. Věchtík, 76. P. Věchtík. Rozhodčí: Hejma – Suchar, Hanzlík. Diváků: 80.
Podolí: Vondrka – Vlasák (79. Chlum), Bednář, Brož, Čmelík – Šimák, Brezina, V. Procházka, Podobský – France, Jůzek. Trenér: Petr Majer.
Střešovice: Borský – Štyks, P. Věchtík, Bialek, Charvát – Rothe (85. Rožec), D. Věchtík, Kříž, Yarullin – Alba (90.+1 Konadu), P. Junek (81. Hojsák). Trenér: Richard Havlík.

Ohlasy utkání
Petr Majer (Podolí): Máme problémy se začátky zápasů, pomalu se dostáváme do přeborového tempa a tentokrát to bylo až asi po dvaceti minutách. To už jsme prohrávali, když se hosté prosadili ze standardky - ubránit je nám dělá na podzim velký problém. Pak se hra vyrovnala. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že to otevřeme a hosty jsme přehrávali. Bohužel z ojedinělé akce podruhé inkasujeme a do konce zápasu již dokážeme výsledek jen zkorigovat. Strašně nás sráží naše koncovka, v poli výkon není špatný, ale schází nám vstřelené branky. Věřím, že do dalšího utkání nastoupíme v kompletnějším složení a dokážeme se konečně v útoku více gólově prosadit.
Richard Havlík (Střešovice): Nebylo to utkání lahodící oku diváka. Hřiště bylo na několika místech podmáčené, což úplně nenahrávalo kombinačnímu fotbalu. Střídali jsme dobré pasáže hry s hluchými místy. Domácí hrozili pouze z nákopů a ze standardních situací. Bohužel jeden z takových nákopů jsme si nepohlídali a udělali utkání zbytečně dramatické. Vážím si hráčů, že se na toto utkání dokázali zkoncentrovat po nevydařeném zápase s Tempem.

SK Třeboradice - AFK Slavoj Podolí 2:4 (0:0)
Branky: 50. Pozníček, 57. Šťovíček – 73., 85. a 90. Jůzek, 62. J. Hrubý. ŽK: 61. Kvapil, 74. Šťovíček – 47. Podobský, 78. Chlum. Rozhodčí: Tvrz – Kučera, Vondráček. Diváků: 60.
Třeboradice: Prebsl – Pozníček, Kvapil (85. Štegl), Červenka, J. Hájek – Ježek (75. Kraus), Ploc, R. Klouček, Jahoda – Šťovíček, Vávra. Trenér: Jan Novák.
Podolí: Vondrka – Šimák, Brož (52. J. Hrubý), Němeček, Čmelík – Kocour (90. Sitta), V. Procházka, Šídlo, Podobský (66. Chlum) – Jůzek, France (66. Štrajt). Trenér: Petr Majer.

Ohlasy utkání
Jan Novák (Třeboradice): Šedesát minut z naší strany dobrá hra a troufnu si říct, že jsme byli lepším týmem. Soupeř hrál dlouhé nakopávané míče, na tuto jeho hru jsme byli připraveni. Vedeme 2:0 a pro mě nepochopitelné, co dokážeme s průběhem utkání vyrobit. Brzy po naší druhé brance si necháme vstřelit kontaktní gól a soupeře pustíme do hry. Pak následují další jejich standardní situace a je z toho výsledkový obrat. Jednou bych si chtěl proti nám zahrát jako soupeř. Jsme úplně někde jinde, než jsme chtěli být.
Petr Majer (Podolí): Myslím, že první poločas nabídl vyrovnaný souboj se zaslouženým remízovým stavem. Druhý poločas začal pro nás hororově, když po necelé čtvrthodině dvakrát inkasujeme. Navíc se při první brance zranil stoper Brož a druhou jsme inkasovali, jak je pro nás letos tradicí, po neubráněné standardní situaci. Po následném prostřídání se to zvedlo, ožili jsme a výsledkem bylo otočení výsledku v náš prospěch. Tím jsme dosáhli na letošní první vítězství, za což jsme všichni velmi rádi.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ