MUŽI A - OPĚT REMÍZA
MUŽI A - OPĚT REMÍZA
20. 09. 2023

MUŽI A - OPĚT REMÍZA

SOKOL KRÁLOVICE - SLAVOJ PODOLÍ 2:2 (2:1)

TJ Sokol Královice - AFK Slavoj Podolí 2:2 (2:1)
Branky: 25. a 27. V. Habor – 21. Němeček z penalty, 71. Jůzek. ŽK: 45.+2 Janoušek, 68. I. Habor, 84. Malík – 32. Urban, 49. Podobský, 79. Čmelík, 79. trenér Majer. Rozhodčí: Kučera – Zelený, Vítek. Diváků: 100.
Královice: Kudrna – Nevařil, Lády, Malík, Řepka – Haluška (85. Mašek), Janoušek, V. Habor (90.+2 Čičatka), Semančík, I. Habor – A.Kučera (60. Muška). Trenér: Aleš Plášek.
Podolí: Vondrka – Šimák (59. V. Vlasák), Urban (46. Bednář), Němeček, Čmelík – Šídlo, Brož (46. V. Procházka) – Kocour, Brezina, Podobský (85. Chlum) – France (46. Jůzek). Trenér: Petr Majer.

Ohlasy utkání
Aleš Plášek (Královice): V tomto utkání jsme věděli, že se hraje o šest bodů. Prvních dvacet minut bylo vidět spoustu nepřesností a nervozity ve hře z obou stran. Navíc jsme po naší chybě darovali soupeři penaltu. Podařilo se nám během pěti minut otočit výsledek a dostat závěrem poločasu soupeře pod větší tlak. Místo toho, abychom ve druhém poločase pokračovali v aktivní hře a měli touhu zápas rozhodnout, tak jsme naopak rezignovali hrát na domácím stadionu fotbal. Tím jsme znehodnotili náš výkon z prvního poločasu a otrávili sobotní dopoledne našim fanouškům. Dva rozdílné poločasy, za které si obě družstva zaslouží bod. Velká pochvala patří rozhodčím, kteří svým výkonem patřili mezi nejlepší aktéry na hřišti.
Petr Majer (Podolí): Zápas neměl ani z jedné strany přeborovou kvalitu. Diváci se tímto fotbalem nemohli bavit. Dostali jsme se do vedení brankou z penalty, ale během dvou minut domácí skóre otočili. Ve druhém poločase se nám alespoň podařilo dosáhnout vyrovnávací branky. Dělba bodů je pro nás velkou ztrátou.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ