MUŽI A - OPĚT BEZ BODŮ
MUŽI A - OPĚT BEZ BODŮ
28. 08. 2023

MUŽI A - OPĚT BEZ BODŮ

SLAVOJ PODOLÍ - SOKOL KOLOVRATY 2:4 (1:0)

AFK Slavoj Podolí - Sokol Kolovraty 2:4 (1:0)
Branky: 45. Brož, 83. Kocour z penalty – 85. a 90.+1 Hynek, 52. Gračko, 58. Kalenda. ŽK: 29. Němeček, 36. Podobský, 73. Vondrka, 86. Čmelík, 89. Petržilka – 24. Ponert, 65. Hejno, 76. Vejr. V 73. minutě neproměnil Gračko (Sokol Kolovraty) pokutový kop. Rozhodčí: Štípek – Zelený, Vojáček. Diváků: 50.
Podolí: Vondrka – V. Procházka, Petržilka, Bednář (62. J. Hrubý), Čmelík – Brož (75. Sitta) – Kocour, Němeček (59. Šimák), Brezina, Podobský (62. Šimeček) – France (59. Jůzek). Trenér: Petr Majer.
Kolovraty: Bébr – Ponert (62. Hejno), Votřel, Vejr, Žitný – Gračko, D. Hájek, Lechner (84. P. Klouček), Kalenda (81. Bláha) – Hynek, Hladký. Trenér: Jakub Slezáček.

Ohlasy utkání
Petr Majer (Podolí): Opět jsme nezachytili, jak je to již u nás tradicí, začátek utkání. Asi po pětadvaceti minutách jsme hru srovnali a dostali se zpět do zápasu. Dokonce jsme se těsně před přestávkou dostali do vedení. Bohužel přišel druhý poločas a z naší strany doslova tragédie. Z tohoto pohledu vyhrál soupeř naprosto zaslouženě.
Jakub Slezáček (Kolovraty): Ač byl závěr utkání velmi divoký, tak naše vítězství považuji za odpovídající tomu, co se dělo na hřišti. Vstup do zápasu jsme ale dobrý neměli a dopředu se probrali až kolem poloviny poločasu. Poté jsme zahodili dvě obrovské šance, a nakonec pustili domácí do vedení nepopulárním šatňákem. Do druhé půle jsme nastoupili dobře, výsledek otočili, přežili nájezd Podobského, pak několikrát odmítli klid v podobě odskočení na 3:1. Nestalo se, nedali jsme ani penaltu a přišel trest. V závěru se k nám štěstí vrátilo dobře kopnutým a dobře proběhlým přímým kopem. Byly to zbytečné nervy. Pokud by naše koncovka byla přesnější a důslednější, mohli jsme si je ušetřit.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ