MUŽI A - SMOLNÁ PROHRA
MUŽI A - SMOLNÁ PROHRA
14. 08. 2023

MUŽI A - SMOLNÁ PROHRA

FC TEMPO PRAHA - SLAVOJ PODOLÍ 2:1 (1:1)

FC Tempo Praha – AFK Slavoj Podolí 2:1 (1:1)
Branky: 39. Sedlář, 90. Viktorin – 45.+3 Němeček z penalty. ŽK: 78. Trajhan – 78. Krob, 82. Petržilka, 85. Čmelík, 87. trenér Majer, 90.+4 Procházka. Rozhodčí: Tikal – Štěrba, Pauer. Diváků: 80.
FC Tempo: Pacovský – Hampapa, Schwank, D. Kadlec – Valta (65. Sobotka), T. Havlíček (65. Rakušan), Trajhan, Viktorin, Babický (46. Doležal) – J. Klouček (87. Cejnar), Sedlář (65. Pytlíček). Trenér: Petr Vanko.
Podolí: Šumník – Šimák, Petržilka, Bednář, Čmelík – Brož – Kocour (81. Jůzek), Němeček, Brezina, Podobský – France (73. Krob, 87. Procházka). Trenér: Petr Majer.

Ohlasy utkání
Petr Vanko (FC Tempo): Tradičně náročné a bojovné utkání s Podolím jsme rozhodli s trochou štěstí až v samotném závěru. Jsem rád, že jsme některé věci zlepšili, ale stále máme na čem pracovat. Věřím, že nám tahle vydřená výhra pomůže v dalších zápasech. V obou zápasech sezony jsme udělali penaltu a ta proti Podolí byla z kategorie hloupých. Výsledkově jsme si tak zkomplikovali cestu za vítězstvím, protože soupeř výborně bránil.
Petr Majer (Podolí): Pro mě hodně těžké hodnocení, protože jsme dle mého názoru viděli vyrovnaný remízový zápas. Tempo se těžko dostávalo do naší dobře organizované defenzivy. Je to velká škoda, že jsme nezískali ani ten bod, o který jsme přišli v samém závěru utkání.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ