U15 - FOTBALOVÝ BOJ
U15 - FOTBALOVÝ BOJ
10. 05. 2023

U15 - FOTBALOVÝ BOJ

FK METEOR PRAHA - AFK SLAVOJ PODOLÍ PRAHA 3:2 (1:0)
Tento víkend jsme přijeli zabojovat o první místo na Meteor Praha. Do zápasu jsme vlétli velice dobře, měli dvě tři gólové příležitosti, ve kterých nám chyběla větší přesnost a klid v zakončení. Hra se přelévala nahoru dolů, chvíli jsme měli tlak my a chvíli soupeř. Bohužel, první gól zápasu vstřelil soupeř, kdy jsme blbě reagovali na jejich přímý kop a k doraženému míči se první dostal soupeř. I nadále byla hra vyrovnaná, jen oběma týmům chyběla větší přesnost v zakončení. Chvíli před koncem soupeř zahrával pokutový kop, který náš brankář skvěle chytil. Poločas utkání 1:0 pro soupeře. 
Do druhé půle jsme vlétli stejně jako do první s jednou změnou a to že jsme dokázali proměnit naše šance a po patnácti minutách druhé půle jsme šli do vedení. Hra se ještě víc zrychlila a zdůraznila, byl to opravdu fotbalový boj, plno soubojů, pěkných akcí. Bohužel, se soupeři znovu podařilo prosadit po standardní situaci, kdy se míč odrážel všude možně a nakonec skončil v naší síti. A chvíli na to se k střele z první, z poza vápna, odhodlal soupeř a nechytatelnou střelou zvýšil. V závěru, i přes únavu, jsme změnili rozestavení, kdy jsme hráli skoro na pět útočníků, ale bohužel se nám už srovnat nepodařilo. Konec utkání 3:2 pro soupeře. 
Vím, že jsou kluci smutní a naštvaní z výsledku zápasu. Já jsem ale pyšný, protože jsme se prezentovali velice kvalitní hrou a velkým srdíčkem. Dokázali jsme trápit celý zápas ligový Meteor. Sezóna je ještě dlouhá a může se stát mnoho věcí a my se určitě nevzdáváme. 
 

DALŠÍ ČLÁNKY

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ