MUŽI A - VÝHRA V HOSTIVAŘI
MUŽI A - VÝHRA V HOSTIVAŘI
24. 04. 2023

MUŽI A - VÝHRA V HOSTIVAŘI

SK HOSTIVAŘ - SLAVOJ PODOLÍ 0:2 (0:2)

SK Hostivař - AFK Slavoj Podolí 0:2 (0:2)
Branky: 2. Šídlo, 39. Kocour. ŽK: 25. Kadlčík – 16. Podobský. Rozhodčí: Štěrba – Šmakal, Kortanová. Diváků: 100.
Hostivař: Provazník – Laštovka, Mucha, J. Kučera, Kříž – Kadlčík (70. Černý), Chleborád (81. Žáček), Sýkora (54. Wolf), Žampa, Kortiš – Kronovetr (46. Khomauli). Trenér: Petr Procházka.
Podolí: Vondrka – Šimák, Urban, Němeček, Čmelík (66. Šimeček) – Kocour (81. Štrajt), Bednář, Brož, Krob (9. Podobský) – Šídlo – France. Trenér: Petr Majer.

Ohlasy utkání
Petr Procházka (Hostivař): Nevyhrát ani jednou ze sedmi jarních utkání... Pohled na tabulku začíná být na pováženou. Nechci říkat, že je to kritické, ale dobré to určitě není. Nejsme schopni dát gól ani z těch vyložených šancí, kterých jsme si vypracovali pomálu a méně než soupeř, který tím vyhrál asi zaslouženě. Inkasujeme hned z první situace. Přitom si v šatně říkáme pozor na to, a přesto z první střely dostaneme branku. To nás trošičku srazilo možná i do kolen. Chtěli jsme vyrovnat co nejdříve, což se nám do přestávky nepodařilo a naopak ještě ke konci jsme inkasovali druhý gól. Do druhého poločasu jsme chtěli s výsledkem něco udělat, změnili rozestavení, dali hráče na jiné posty a měli i platonický tlak, který ovšem vyústil jen do pár pološancí. Nám nezbývá, než pogratulovat soupeři.
Petr Majer (Podolí): Obrovsky nám pomohla branka vstřelená v samém úvodu utkání, a naopak domácí tým to trochu poznamenalo. Do žádných šancí se během prvního poločasu nedostali a ke konci se nám podařilo vedení navýšit. Po přestávce jsme již směrem dopředu nebyli tolik aktivní a spíše jsme se soustředili na dobrou defenzivu, aby se nám nestalo to, co na Vyšehradě a nepřišli o dvoubrankový náskok. Takže opticky to vypadalo na mírnější převahu Hostivaře, ale do žádné vyložené šance jsme je nepustili a výsledek jsme udrželi do našeho vítězství, za které jsme všichni moc rádi.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ