MUŽI A - KONEČNĚ ZA TŘI BODY
MUŽI A - KONEČNĚ ZA TŘI BODY
17. 04. 2023

MUŽI A - KONEČNĚ ZA TŘI BODY

SLAVOJ PODOLÍ - SOKOL KRÁLOVICE 3:1 (2:0)

AFK Slavoj Podolí - TJ Sokol Královice 3:1 (2:0)
Branky: 34. Kocour, 43. France, 53. Brož – 87. Vacík. ŽK: 71. Šídlo – 80. Kučera. Rozhodčí: Kalcovský – Suchar, Pauer. Diváků: 60.
Podolí: Šumník – Šimák, Urban, Němeček, Čmelík (46. Šimeček) – Kocour (57. Podobský), Brezina, Brož (82. Bednář), Krob – Šídlo (82. Rosendorf) – France (72. Štrajt). Trenér: Petr Majer.
Královice: Kudrna – Hořický, Lády, Malík – Nejeschleba, Semančík (57. Pospíšil) – Nevařil, Vacík, Šemro, Kučera – Svoboda. Trenér: Jakub Pospíšil.

Ohlasy utkání
Petr Majer (Podolí): Myslím si, že na začátku jsme pod tíhou důležitosti nehráli dobře. Na hráčích byla znát nervozita. Vytáhl nás z toho první gól, po kterém se hra vyrovnala, a navíc jsme po brejku přidali do přestávky druhou branku. Krásná třetí branka byla pojistkou na naše důležité vítězství, i když po jejím vstřelení jsme trochu polevili v koncentrovanosti, ale naštěstí nás soupeř potrestal jen jedenkrát a výsledek jen zkorigoval.
Jakub Pospíšil (Královice): Přijeli jsme na Podolí s cílem neprohrát, ale to se nám bohužel nepodařilo. Soupeř si zkušeně počkal na své příležitosti, kterých se dočkal a gólově z nich udeřil. Gratuluji hráčům Podolí a nám nezbývá nic jiného, než se dobře připravit na další zápas doma proti Kolovratům, protože v každém kole již hrajeme o důležité body.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ