MUŽI A - PROHRA NA KOPANINĚ
MUŽI A - PROHRA NA KOPANINĚ
12. 04. 2023

MUŽI A - PROHRA NA KOPANINĚ

FC PŘEDNÍ KOPANINA - SLAVOJ PODOLÍ 3:0 (2:0)

FC Přední Kopanina - AFK Slavoj Podolí 3:0 (2:0)
Branky: 9. z penalty a 30. Urban, 81. Vott. ŽK: 45. Kulhavý – 39. Rosendorf, 45. Bednář, 47. Hrubý. Rozhodčí: Stěhule – Wulkan, Kalcovský. Diváků: 70.
Kopanina: Zavadil – Kučera, Krejčí, Škarda, Hovorka – Asad – Šalanský (80. Razetto), Kulhavý (46. Hájek), Mainolfi (80. Ptáček), Vott – Urban (73. Mejdr). Trenér: Daniel Vott.
Podolí: Šumník – Hrubý, Bednář (46. Brezina), Němeček, Šimeček (46. Čmelík) – Šimák, Rosendorf (46. Štrajt), Brož, Krob (69. Podobský) – Šídlo, France (69. Jůzek). Trenér: Petr Majer.

Ohlasy utkání
Daniel Vott (Kopanina): Pro nás to byl důležitý zápas, protože jsme potřebovali potvrdit tři body z Tempa. Měli jsme dobrý nástup, který byl korunován brankou Dana Urbana z penalty. Nejhezčí moment si tento střelec nechal na třicátou minutu, kdy akrobatickým zakončením vymetl šibenici hostující branky. Kvůli takovýmto momentům stojí za to na fotbal přijít. Kdyby se vyhlašoval gól přeborové sezony, tak je tato branka jasným adeptem. Po poločasovém prostřídání se hra hostů zlepšila, ale zkušenou hrou jsme si dvoubrankový náskok hlídali a deset minut do konce ještě zvýšili. Jsem za toto vítězství rád, protože jsme zvýšili bodový náskok od třetího a taky o trochu snížili odstup na vedoucí Spoje.
Petr Majer (Podolí): Hodnotí se mi to těžko, protože naše předvedená hra nebyla vůbec špatná a výsledek je pro nás krutý. Nechtěli jsme inkasovat lacinou branku, tak jako se nám to stávalo v minulých zápasech, což se nám podařilo. První branku jsme dostali z penalty, pak jsme soustředěně bránili a Kopaninu do žádné šance nepustili. Pak přišla fotbalová paráda domácího střelce Urbana a prohrávali jsme o dvě branky. Po poločasovém prostřídání se naše hra směrem dopředu zlepšila, ale bez gólového efektu. Naopak domácí z rychlého protiútoku přidali v závěru třetí branku. Náš výkon snesl měřítko a věřím, že ho dokážeme zopakovat i za týden, kdy v souboji o šest bodů přivítáme soupeře z Královic.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ