MUŽI A - JEDEN GÓL ROZHODL
MUŽI A - JEDEN GÓL ROZHODL
13. 03. 2023

MUŽI A - JEDEN GÓL ROZHODL

AFK SLAVOJ PODOLÍ - FC TEMPO PRAHA 0:1 (0:1)

AFK Slavoj Podolí - FC Tempo Praha 0:1 (0:1)
Branka: 32. Schwank. ŽK: 15. Bednář, 18. Brož, 62. Štrajt, 78. France, 83. Šídlo – 52. T. Havlíček, 83. Kadlec. ČK: 90.+2 Brezina (Podolí). Rozhodčí: Zima – Šmakal, Pytloun. Diváků: 52.
Podolí: Šumník – Bednář, Urban, Šimeček – Šimák, Šídlo, Brož, Němeček, Podobský (74. Brezina) – Štrajt (66. Jůzek), France. Trenér: Petr Majer.
FC Tempo: Pacovský – Plíšek, Schwank, Kadlec – Valta, Rakušan (82. Kleček), Viktorin, T. Havlíček (82. Šmídek), Babický – Sedlář (63. Klouček), Cejnar (70. Pytlíček). Trenér: Petr Vanko.

Ohlasy utkání
Petr Majer (Podolí): Myslím si, že to bylo remízové utkání, které bylo o jednom gólu. Ten jsme si bohužel nechali dát po sérii tří rohů a závaru v pokutovém území. Na úvod jara to bylo více soubojové, takže diváci nemohli vidět více fotbalovosti od obou týmů. Klukům nemám co vytknout.
Petr Vanko (FC Tempo): Hodně bojovné utkání, kterému nepomohl silný vítr, který se hodně točil. První poločas jsme měli pod kontrolou a vstřelili důležitou branku, která se nakonec ukázala jako rozhodující. Druhý poločas jsme si to již chtěli pohlídat a pro nás je to strašně důležité vítězství. Velká pochvala pro všechny tři rozhodčí, kteří toto bojovné a soubojové utkání zvládli na výbornou.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ