U15 - VYBOJOVANÁ VÝHRA
U15 - VYBOJOVANÁ VÝHRA
07. 03. 2023

U15 - VYBOJOVANÁ VÝHRA

SK ARITMA PRAHA - AFK SLAVOJ PODOLÍ PRAHA 2:3 (2:1)
Tento víkend jsme zavítali na přátelské utkání na Aritmu. S velice silným soupeřem jsme od začátku drželi krok. Zápas byl velice vyrovnaný, šance byly na obou stranách. Bohužel, první gól vstřelil soupeř. Na klucích bylo vidět lehké znervóznění, které jsme se s trenérama snažili hlasitým povzbuzením odstranit. To se podařilo a po pěti minutách bylo srovnáno. Hra se přelévala ze strany na stranu a každá šance na obou stranách zaváněla gólem. Po nedůrazu na kraji vápna měl soupeř dost času najít volného spoluhráče, který se z úrovně penalty nemýlil. Odpověď mohla být rychlá jako při prvním gólu, ale, bohužel, penaltový kop jsme neproměnili. Poločas utkání 2:1 pro soupeře. 
O pauze jsme jsem se kluky snažili namotivovat a otočit nepříznivý výsledek. Druhý poločas byl stejný jako ten první, plno soubojů a šancí na obou stranách, jen s malou změnou a to, že góly už jsme dávali jen my. První gól padl po pohledné akci po křídle s přesnou přihrávkou na kraj malého vápna. Druhý gól padl po našem přímém kopu, kdy náš útočník, který lépe zareagoval na vyražený míč brankářem dorážel do prázdné brány. 
Jsem moc rád za tuto výhru. Proti velice kvalitnímu soupeři jsme dokázali hrát pěkný fotbal a vytvářet si spousty šancí. A ke kvalitě jsme dokázali přidat i velikou bojovnost a chuť zápas vyhrát. 
 
Střelci: 2x Oliver Dyntar, Alex Obrtel

DALŠÍ ČLÁNKY

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ