U15 - VÝHRA V ĎÁBLICÍCH
U15 - VÝHRA V ĎÁBLICÍCH
07. 11. 2022

U15 - VÝHRA V ĎÁBLICÍCH

SK ĎÁBLICE - AFK SLAVOJ PODOLÍ PRAHA 0:10 (0:6)
Na předposlední zápas podzimní části jsme zavítali do Ďáblic. Hra byla plná soubojů, především kvůli velice malé UMT na které jsme hráli. Zápas jsme si ulehčili vstřelenou brankou asi ve druhé minutě zápasu. I přesto jsme si museli zvykat na opravdu málo času a prostoru na kombinaci. Dokázali jsme si vytvářet spousty šancí, ze kterých jsme většinu využili. Poločas utkání 0:6 pro nás. 
O přestávce jsme kluky nabádali k neustálé aktivitě a zrychlení naší hry. Což se nám v druhé půli dařilo. Soupeře jsme nepustili k žádné větší šanci, ve druhé polovině jsme je nepustili ani k žádnému pokusu o střelu. Na druhou stranu jsme měli spousty šancí, především z rohů, kde nám vždy chyběl kousek ke gólu. I přesto jsme ještě do konce druhé půle přidali další čtyři góly. Konec utkání 0:10 pro nás. 
Jsem rád, že se nám dnešní zápas takhle dařil, jak herně, tak i gólově. Věřím, že nám tenhle zápas přidá sílu do posledního zápasu podzimu. 
 
Střelci: Matyáš Drahovzal 2´; 35´; 63´; 67, David Krahulec 8´, Šimon Babiar 12´, Jan Linhart 23´, Matyáš Nagy 34´, Jakub Hendrych 46´, Oliver Dyntar 56´ 

DALŠÍ ČLÁNKY

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ