MUŽI A - PROHRA S VEDOUCÍM TÝMEM
MUŽI A - PROHRA S VEDOUCÍM TÝMEM
26. 10. 2022

MUŽI A - PROHRA S VEDOUCÍM TÝMEM

AFK SLAVOJ PODOLÍ - TJ SPOJE PRAHA 1:4 (1:2)

AFK Slavoj Podolí - TJ Spoje Praha 1:4 (1:2)
Branky: 41. Šumník – 18. Košút z penalty, 30.Ladra, 53. Havrda, 84. Baisa. ŽK: 5. Brož, 89. Bednář (Podolí). Rozhodčí: Vítek – Borodáč, Irak. Diváků: 40.
Podolí: Bartoš – Vlasák, Urban, Bednář, Krob – Brož (71. Kořínek) – Šimák, Šídlo (58. Šimeček), Němeček (84. Horčička), Brezina (71. Procházka) – Šumník (58. Jůzek). Trenér: Petr Majer.
Spoje: Dočekal – Jarovský (90. Lemák), Prykhodko, Košút, Havrda – Madej (77. Janoševič), Zhul (77. Tanchyk), Horskii, Verner, Baisa – Ladra (74. Yanakov). Trenér: Fabio Leggeri.

Ohlasy utkání
Petr Majer (Podolí): Favorit utkání se prosadil, sice jsme neodehráli špatný zápas, ale kvalita soupeře se ukázala. Hosté byli dominantní na míči, v jeho držení a po proměněné penaltě na 1:0 se jim hrálo ještě lépe. S předvedeným výkonem jsem celkem spokojen a konečný výsledek je pro nás až příliš krutý. Nyní se musíme dobře připravit na další zápas v Braníku.
Fabio Leggeri (Spoje Praha): Hodně těžký zápas, který nás dost bolel. Domácí na tvrdosti postavili svoji hru, ale zvládli jsme to a zahráli velmi dobře a zaslouženě zvítězili. Jen doufám, že do dalšího utkání nastoupíme v kompletním složení i s hráči, kteří na Podolí nedohráli.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ