MUŽI A - SKVĚLÁ VÝHRA NA ZLIČÍNĚ
MUŽI A - SKVĚLÁ VÝHRA NA ZLIČÍNĚ
18. 10. 2022

MUŽI A - SKVĚLÁ VÝHRA NA ZLIČÍNĚ

FC ZLIČÍN - SLAVOJ PODOLÍ 0:2 (0:2)

FC Zličín - AFK Slavoj Podolí 0:2 (0:2)
Branky: 5. Němeček z penalty, 44. Šídlo. ŽK: 26. Mareš – 29. Brezina, 51. Šídlo. ČK: 39. Šmalcl (Zličín). Rozhodčí: Suchar – Wulkan, Šteberl. Diváků: 60.
Zličín: Mareš – Ibraimi (88. Zajíček), Žák, Šmalcl, Stýblo (73. Horák) – Hák, Kohout, Plánička, Ondrejka (39. Gröbl, 46. Forejtek) – Pyšek, Merta (73.Vajdl). Trenér: Zdeněk Kudela.
Podolí: Bartoš – Vlasák, Urban, Bednář, Krob – Němeček – Šimák, Šídlo, Brezina (83 Sitta), Podobský (78. Kocour) – Jůzek (83. Procházka). Trenér: Petr Majer.

Ohlasy utkání
Zdeněk Kudela (Zličín): Bohužel z naší strany to nebylo ideální. Utkání bylo ovlivněno řadou faktorů, které občas fotbal přináší. Již v úvodu zápasu nařízená penalta proti nám, ale budiž, rozhodčí to tak posoudil a odpískal. Dalším faktorem bylo vyloučení našeho hráče, které rozhodčí nejprve jako faul neposoudil a vrátil se k tomu až po projevu emocí z lavičky hostujícího týmu, a navíc si myslím, že byl nejprve přistrčen náš hráč. Nemám ve zvyku si na výkon rozhodčího stěžovat, ale zásadně vstoupil do děje utkání a pokaždé proti našemu družstvu. Po vyloučení a inkasované druhé brance se utkání dohrávalo a Podolí si zápas pohlídalo až do vítězného konce. Sehráli jsme takový klasický zápas blbec, kdy se nic nedaří a ke všem našim problémům se stopery se zranil krátce po svém nastoupení i Gröbl.
Petr Majer (Podolí): Asi mohu říct, že naše vítězství bylo zasloužené, domácí jsme nepouštěli do žádných brankových příležitostí a výsledkem je nula vzadu. Samozřejmě nám pomohla penalta z úvodu zápasu, která byla neoddiskutovatelná. Další věc hrající nám do karet byla červená karta pro domácího hráče, která za nás byla také jednoznačná, i když tento moment spustil lavinu emocí a domácí se s tímto rozhodnutím těžce smiřovali. Před přestávkou se nám povedlo náskok navýšit a do druhého poločasu jsme šli s tím, že nechceme domácí pustit k nějakému jednoduchému snížení. To se i přes snahu domácích podařilo a v závěru jsme ještě neproměnili dvě tutové šance. Přesto jsme zápas dovedli do klidného konce a připsali do tabulky tři důležité body.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ