MUŽI A - DUKLA NÁS PŘEJELA
MUŽI A  -  DUKLA NÁS PŘEJELA
10. 10. 2022

MUŽI A - DUKLA NÁS PŘEJELA

SLAVOJ PODOLÍ - DUKLA JM 0:7(0:4)

AFK Slavoj Podolí - FK Dukla Jižní Město 0:7 (0:4)
Branky: 27., 50, a 64. Farkaš, 5. Kotlík, 32. Inneman, 42. Trávník, 65. Gill. ŽK: 7. Šídlo, 77. Bednář – 67. Březina. Rozhodčí: Kalcovský – Pytloun, Maslov. Diváků: 70.
Podolí: Bartoš – Šimák (46. Vlasák), Bednář, Němeček, Krob (66. Šimeček) – Šídlo (77. Kořínek) – Procházka (66. Kocour), Zdobnický (46. Šumník), Brezina, Podobský – Jůzek. Trenér: Petr Majer.
FK Dukla JM: Bašta – Solař, Inneman, Markuzi, Petrák (64. Gill) – Beneš, Březina (70. Konjevič) – Trávník (80. Hovorka), Farkaš, Brabenec (64. Jerie) - Kotlík (70. Růžička). Trenér: Josef Světlík.

Ohlasy utkání
Petr Majer (Podolí): Co k tomu mám říct? Všechno, na co jsme se připravili, se od úvodu nepovedlo. Hosté ze čtyř standardek třikrát skórovali a potom byl pro nás zápas hodně těžký. Jakmile se Dukla dostane na koně, tak je jí plné hřiště a utkání má pod svou kontrolou. Chtěli jsme do přestávky alespoň snížit a místo toho inkasujeme čtvrtou branku. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně, byli i lepší, ale hosté po pěti minutách přidali další branku, a tím bylo o všem rozhodnuto. Zasloužená výhra Dukly, nám při bránění jejich nebezpečných standardek chyběly centimetry a kilogramy.
Josef Světlík (FK Dukla JM): Povedl se nám vstup do zápasu, kdy jsme rychlými třemi brankami dokázali - jindy nepropustnou - obranu soupeře otevřít. Poté jsme vypadli na deset minut z role, ale čtvrtá branka utkání definitivně zlomila v náš prospěch a odvážíme si tak tři body a nejvyšší naše letošní vítězství.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ