U15 - TÝMOVÝ VÝKON
U15 - TÝMOVÝ VÝKON
26. 09. 2022

U15 - TÝMOVÝ VÝKON

AFK SLAVOJ PODOLÍ PRAHA - TJ SOKOL STODŮLKY 12:2 (6:2)
Tento víkend k nám přijel tým ze Stodůlek. Začátek zápasu nebyl úplně dle našich představ. Pravděpodobně jsme si z minulého zápasu přenesli nějakou střeleckou nervozitu, která nás prvních pár minut zpomalovala. Nepomohlo nám ani to, že se soupeři podařilo vstřelit první gól zápasu. Naštěstí nás to nezastavilo a další náš útok jsme proměnili. Soupeř se po přímém kopu v našem vápně zorientoval lépe než my a vstřelil nám druhý gól. Do konce poločasu nás nakopl vlastní gól soupeře a další tři naše góly. Poločas utkání 6:2 pro nás. 
V poločase jsme kluky nabádali k neustálé aktivitě, aby soupeř nedostal šanci ještě se zápasem něco udělat. Kluci vše udělali skvěle a v prvních deseti minutách se nám podařilo dát další tři góly. Soupeř už si moc dalších šancí nevytvořil a my jsme přidávali další a další góly. Konec utkání 12:2 pro nás. 
Jsem rád že i přes nervózní začátek se nám podařilo zápas dotáhnout do vítězného konce. A také, že jsme si naši střeleckou smůlu z minulého zápasu dnes protrhli. 
 
Střelci: Dyntar 8´; 15´; 30´, Krahulec 22´, Fojtík 34´, Pazourek 38´; 64´; 70´, Linhart 39´, Schwarz 55´, Nagy 62´(pen), Čáp 33´(vlastní) 

DALŠÍ ČLÁNKY

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ