U15 - SMOLNÁ PROHRA
U15 - SMOLNÁ PROHRA
22. 09. 2022

U15 - SMOLNÁ PROHRA

AFK SLAVOJ PODOLÍ PRAHA - SC OLYMPIA RADOTÍN 1:2 (0:1)
Na druhé kolo poháru starších žáků k nám zavítal tým z Radotína. Zápas se, bohužel, pro nás od začátku nevyvíjel úplně šťastně. Po pomalejší rozehrávce se soupeř dostal k centru z rohu hřiště, kde náš stoper nešťastnou tečí nasměroval míč do naší brány. Bohužel, to nás rozhodilo. Soupeř nabuzený gólem začal aktivně hrát svoji hru a to obranou v celém týmu okolo svého vápna, rychlé nákopy a brejky. S touto hrou jsme se potýkali celý minulý ročník a i proto jsme soupeře nepouštěli do vážnějších šancí. Na druhé straně jsme si vytvářeli spousty šancí, které jsme nebyli schpni úspěšně zakončit. Poločas utkání 0:1 pro soupeře. 
Druhý poločas jsme chtěli pokračovat ve stejné hře, jen přidat tížené góly. Soupeř naše útoky začal zastavovat zákroky, které byly už za hranou a na hraně oranžové karty, bohužel, pan rozhodčí tyto zákroky neoceňoval žádnou kartou a občas ani jako faul. I přesto jsme pořád útočili  a vytvářeli si spousty šancí. Asi dvacet minut před koncem zápasu jsme hru otevřeli úplně, přeskupily jsme řady a ve třech občas i dvou obráncích jsme se hrnuli do útoku. Bohužel, po zřejmém faulu na půli hřiště, se soupeř dostal do brejku a přidal další gól. Jsem moc rád že nás tato branka nepoložila a dál jsme útočili. V závěru zápasu se nám snížit přeci jen podařilo a to po krásně kopnutém přímém kopu. Zbývajících pět minut jsme soupeře nepustili z vlastní půlky a tlačili jsme se za dalším gólem. Měli jsme spousty tutových gólovek, ale, bohužel, jsme je neproměnili. Konec utkání 1:2 pro soupeře. 
Jsem hrdý na kluky, že i přes počáteční nepřízeň dřeli až do poslední minuty. Do dalšího zápasu se pořádně zaměříme na zakončení a věřím, že další zápas bude mnohem gólovější. 
 
Střelci: Pazourek 60´

DALŠÍ ČLÁNKY

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ