MUŽI A - BOD NA ZÁVĚR
MUŽI A - BOD NA ZÁVĚR
20. 06. 2022

MUŽI A - BOD NA ZÁVĚR

SLAVOJ PODOLÍ - SK ÚJEZD PRAHA 4 1:1 (1:1)

Podolí - Újezd Praha 4 1:1 (1:1)
Branky: 15. Janoušek - 39. Běhounek. Rozhodčí: Tikal - Šaróka, Hruška. ŽK: 28. Janoušek, 52. Šumník, 76. Brož (všichni Podolí). Diváků: 120.
Podolí: Bartoš - Vlasák (20. Šumník), Bednář, Hrubý, Krob (80. Pokorný) - Brezina, Němeček, Brož (83. Štrajt), Janoušek, Podobský - Sitta (87. Trčka). Trenér: Petr Majer.
Újezd Praha 4: Bojčuk - Valeš, Daňhel, Malčánek, Jankú - Tomaides, Řezníček (59. Jeřábek), Vrabec, Špaček (59. Pěnkava) - Běhounek, Štefan (59. Doležel, 86. Jůzek). Trenér: Karel Jeřábek.

Hlasy trenérů
Petr Majer (Podolí): „Ten zápas měl svoji kvalitu, bylo o co hrát. Myslím, že divákům se to muselo líbit. Nasazení bylo v tom úmorném vedru velké. Tempo zápasu bylo dobré, souboje byly. Újezd měl o co hrát, nemohl si dovolit tady prohrát. My jsme jim to chtěli ztížit, což se povedlo, dostali jsme soupeře pod tlak. Celý zápas byli nervózní, neměli nic jistého. Museli si dávat pozor na obranu, jestli jim nedáme další gól. Vždyť jsme vedli, chtěli jsme ten náskok udržet do půle, což se nepovedlo, to by byl tlak ještě větší. Ve druhé půli Újezd dobře věděl, o co hraje, ten zápas se musel líbit. Musím kluky pochválit za výkon. Byla to velmi dobrá rozlučka se sezonou, gratuluji Újezdu Praha 4 k postupu, ať si zkusí divizi.“
Karel Jeřábek (Újezd Praha 4): „Jsem rád, že lovná zvěř ustála útoky lovců. Myslím, že naše trápení pokračovalo i na Podolí, byli jsme v křeči. Věděli jsme, že jde o hodně a hráči se tomu trochu poddali. Nebyli jsme schopní si přihrát, ale urvali jsme to bojovností. A tak jsme první a máme double.“

Nejlepší hráč Podolí: Jiří Janoušek.
Nejlepší hráč Újezdu Praha 4: Jakub Běhounek.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ